SCH edustusta maajoukkuetielle ja seuran vuoden poikajuniori palkittu
Julkaistu: 20.05.2024 08.55

SCH edustusta maajoukkuetielle ja seuran vuoden poikajuniori palkittu

Maajoukkuetie-edustusta Eerikkilään

Emilia Jauhiainen (kuvassa oikealla) ja Helmi Makkonen (kuvassa keskellä) on valittu T14 maajoukkuetieleirille Eerikkilään edustamaan Etelä-Suomen United-joukkuetta! Emilia valittiin mukaan hyvin sujuneen alueleirin kautta ja Helmi edellisen T14 Eerikkilän maajoukkuetieleirin perusteella. Helmi pelaa seuran T14 joukkueessa ja käynyt kauden aikana apuna myös meidän joukkueen peleissä, kiitos Helmi.

Tsemppiä molemmille kesäkuun kolmipäiväiselle leirille!

Maajoukkuetien alueleirillä mukana

Oliver Nousiainen ja Didi Tillman valittiin mukaan 2011-syntyneiden Klaukkalan alueleirikarsintapäivään, joka pidettiin toukokuussa.

Joukkueessamme pelaavista 2012-syntyneistä kutsun 2012 alueleirille saivat Kasper Heljälä, Eetu Alén ja Patu Salomäki. Lisäksi seurasta valittiin mukaan 2012 joukkueessa pelaava Tuukka Loikala, joka on käynyt kauden aikana pelaamassa myös 2011 pelejä, kiitokset Tuukalle.

Onnittelut kaikille pojille!

Luka Hietanen palkittiin seuran vuoden poikajuniorina

Seuran kauden päättäjäiset vietettiin 14.5. jossa mm. muistettiin ja palkittiin onnistumisista. Joukkueestamme Luka Hietanen (kuvassa oikealla) palkittiin seuran vuoden (kausi 2023-2024) poikajuniorina.

Luka on joukkuepelaaja isolla Jiillä sen kaikissa merkityksissä.

Lukan kehitys joukkueen runkopelaajasta myös koko 2011 sarjan avainpelaajaksi on ollut merkittävä. Luka on ollut joukkueen aktiivisimpia osallistujia niin harjoitteluun kuin pelaamiseen, myös vuotta vanhemman ikäluokan peleissä. Kutsu maajoukkuetietoiminnan United-joukkueen kaikkiin kauden tapahtumiin oli selkeä jatkumo laadukkaalle arjen tekemiselle mitä Luka on systemaattisesti tehnyt useamman kauden ajan. Luka on kentällä lähes lyömätön kaksinkamppailuissa ja tuo ison liike-energian ja ratkaisuvoimansa joukkueen eduksi jokaisessa pelissä.

Onnittelut Lukalle!