United @Winter Cup #Maajoukkuetie
Julkaistu: 07.02.2024 10.38

United @Winter Cup #Maajoukkuetie

Winter Cup 2024 P13

25.–27.1.2024 ja 30.1–1.2.2024 Eerikkilässä pelattiin Maajoukkuetie P13 ikäluokan Winter Cup turnaukset.

Tuttuun tapaa leirit olivat 3-päiväiset ja leiriläisiä oli ympäri Suomea.

Ensimmäisellä turnausvuorossa oli BBU:n seurajoukkueen mukana päässeet pojat. Leiriläisiä oli SCH/SB-97 United joukkueesta 8 pelaajaa (Rasmus, Aaron, Toni, Arttu, Konsta, Luukas, Luka.L ja Jole) sekä United joukkueessa tällä kaudella esiintyneet Vexi, Arska, Miska, Onni ja Ali. Ja toiselle leirille United tiimiin valitut pojat yhteensä 6 poikaa (Noel, Luka.H, Elmeri, Paulus, Roni ja Vilho). Eli kerrassaan LOISTAVA United osaanotto kokonaisuudessaan 👏

Kummallekin leirille lähdettiin iloisin mielin ja hyvällä fiiliksellä. Voiton tahtoa ja intoa uhkuen. Pojat olivat selvästi ylpeitä saavutuksittaan päästä mukaan jo legendaksi tulleeseen Winter Cupiin. Leirit alkoivat lounaalla, joka on Eerikkilässä kuuleman mukaan, aivan ensiarvoisen hyvää. Linjastolla on erilaisia salaatteja, alkukeittoa ja tietenkin pariakin eri sorttista lämmintäruokaa niin ja leipä on aina tuoretta ja maistuvaa. Urheilijanuorten ei ainakaan tarvitse nähdä nälkää Ja energiaa leirillä kyllä kuluukin. Kolmipäiväiset leirit ovat hyvin raskaita. Ne pitivät sisällään erilaisia fyysisiä testejä, lajiharjoituksia, kehonhuoltoa, videopalavereja ja tietenkin pelejä.

Ensimmäisellä leirillä pojat pelasivat erinomaisesti. Saldona 2 voittoa ja kaksi tasapeliä ja koko turnauksen 4 sija. 1–3 sijoista olisi päästy taistelemaan lohkovoitolla, johon olisi tarvittu 2 lisä maalia. Turnauspelaaminen parantui peli peliltä ja hienot pelit ja rutkasti kokemusta rikkaampana voi kuitenkin sanoa, että oli erityisen onnistunut ja hyvä leiri. Jonka kruunasi luksusmökissä majailu, saunoineen ja ominen pari huoneineen. Toisella leirillä oli tiedossa jo alkuun varsin kovatasoinen lohko. Pohjoissuomi United, Oilers NG Black ja Classic. Lohko- voittaja ja -kakkonen pääsisivät taistelemaan 1-4 sijoista.

Ihan valmista ei Uusimaa United tiimin peli alusta asti vielä ollut ja tällä kertaa timanttisen kovat sekä Pohjoissuomen United, että Oilers NG Black veivät voitot kahdesta ensimmäisestä pelistä. Kolmannessa pelissä kuitenkin Classic kaatui ja lähdettiin lohko kolmosina taistelemaan sijoista 5-8. Turnaus pelaaminen kuitenkin parantui peli peliltä myös United tiimissä ja taisteltiin loppuun asti hienosti ja otettiin se mikä oli otettavissa. Eli kolmesta viimeisestä pelistä voitto ja hyvällä fiiliksellä kohti kotia.

P13 Winter Cup

Ensimmäinen P13 Winter Cup -tapahtuman tulokset.

Tapahtumassa jokainen joukkue pelasi kaksi alkusarjan ottelua, joiden menestyksen perusteella muodostettiin jatkolohkot.

Jatkolohkoissa kaikki pelasivat kaksi ottelua lisää.

1. Oilers White

2. Pirkanmaa/Keski-Suomi United

3. Kaakkois-Suomi United

4. Blackbirds (Me)

5. Nokian KrP

6. Karhut

7. Pohjanmaa United

8. Indians

9. Tiikerit

Tuloksia: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/1646!sb...

Toinen P13 Winter Cup

Tapahtumassa testien jälkeen pelattiin kahdessa lohkossa, joissa jokainen joukkue pelasi kolme alkusarjan ottelua.

Näiden jälkeen tulosten perusteella pelattiin joko sijoista 1.-4. tai 5.-8. Jokainen joukkue pelasi viisi ottelua.

1. Pohjois-Suomi United

2. Esport Oilers Black

3. Länsirannikko United

4. EräViikingit

5. Uusimaa United

6. Classic

7. Kanta-Häme United

8. Savo-Karjala United

Tuloksia: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/1646!sb...

Hienoa United pojat!

Kiitos myös Petelle kummankin joukkueen valmennuksesta sekä suuri Kiitos #Blackbirds seuralle siitä, että meidän pojat pääsivät jälleen mukaan leirille.