Vuosi pronssisesti käyntiin
Julkaistu: 11.01.2024 10.31

Vuosi pronssisesti käyntiin

United joukkueen 2024 lähti käyntiin vauhdikkaasti ja HFC-turnauksesta pronssimitali kaulaan P13 kilpasarjassa.

Kilpasarjan taso oli tälläkin kertaa kova ja joukkuekattaus laadukas, mukana mm. EräViikingit kahdella joukkueella, Sisä-Suomen kilpa-alkusarjan voittanut Pirkkalan Pirkat ja latvialaisväriä toi mukanaan viime kevään Tallink Floorball Cupin hopeamitalisti Kekavas Bulldogs.

Alkusarja pelattiin seuraavasti

United – EräViikingit Musta 3-3

United – Kekavas Bulldogs 5-1 (Kekavasin ainoa tappio turnauksessa)

United – SB Vantaa 2-3

Tiukka ja tasainen alkulohko jossa kaikki joukkueet pelasivat ristiin ja kahden pisteen sisään. Näillä tuloksilla kakkospaikka ja paikka välieriin tuttuakin tutumpaa ErVi Sinistä vastaan.

Välierässä taivuttiin kovan taistelun tuloksena lopulta maalilla 4-3 ja pettymyksen jälkeen lähdettiin pelaamaan pronsseista jälleen ErViä vastaan, tällä kertaa Mustaa joukkuetta, jonka kanssa jaettiin pisteet alkulohkossa.

Viimeinen peli on aina mukava voittaa ja mitali kaulassa turnauskin tuntuu onnistuneelta ja tällä teemalla joukkue lähti hakemaan turnauksen parastaan. Aivan sitä ei saatu, mutta riittävän hyvä esitys kuitenkin ja värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-2 voitto tiimille ja juhlavat tunnelmat sunnuntai-iltaan – hienoa pojat!

Tulokset ja tilastot:

https://hfc2024.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=arena_0131&sarja=B13E