SCH P2008-2010 Tallinnan Turnauksessa
Julkaistu: 20.05.2024 08.15

SCH P2008-2010 Tallinnan Turnauksessa

SCH Musta lähti päättämään pelikautta etelän lämpöön Tallink Floorball turnaukseen.

Matkan tärkein anti oli yhdessäolo pelikavereiden kanssa niin pelikentillä kuin sen ulkopuolella hotellin käytävillä, Tallinnan kaduilla ja kylpylässä. Poikien kajarista raikuneet ysärin bangerit saivat turnausbusseissa tunnelman kohoamaan.

Kaukaloiden puolella osallistuttiin Boys 2009 sarjaan. Alkulohkon ensimmäinen vastus latvialainen FS Masters / Ulbroka oli heti erittäin kova tason mittari ja 2-2 tasapeli saatiin taisteltua taululle. Seuraavissa peleissä oltiin puolustuksessa vahvoja ja hyökkäyspäässä tehokkaita, kun Nystars Green kaatui 11-0 ja Pihlavan Työväen Urheilijat 5-0.

Alkulohkon viimeiseen ja käytännössä panoksettomaan peliin EräViikingit Sinistä vastaan ei saatu latausta kohdalleen ja 1-6 tappiolla päädyttiin lohkon kakkostilalle ja sen myötä Elite-jatkosarjan peleihin toisen alkolohkon voittajaa vastaan.

Puolivälierässä vastaan asettui virolainen Jõgeva SK Täge / Olivia, jolla oli monta isokokoista ja taitavaa pelimiestä rosterissa. Tiukka taistelu saatiin aikaiseksi, lopulta yhden ilmaveivin verran jäätiin tappiolle ja turnauksen viimeinen peli päättyi osaltamme 2-3 lukemiin. 19 joukkueen sarjassa sijoituttiin hienosti sijalle 6.

Kiitokset vastustajille, pelaajille, valmentajille, taustoille ja kannustusjoukoille! Kiitos myös @teho_suomi ja @sentteritshow tehokkaista matkaeväistä!

Upea reissu vietettiin yhdessä, aurinkoinen viikonloppu Tallinnassa jäi varmasti monille muistoihin loppuiäksi.