SCH P15 - Etelän Haastajasarjan Mestariksi!
Julkaistu: 14.04.2024 19.19

SCH P15 - Etelän Haastajasarjan Mestariksi!

Mentiin päätyyn asti ja mentiin voittoon!

SCH Mustan sarjakausi huipentui P15 haastajafinaaliin lauantaina. Vastassa mikäpä muukaan, kuin sarjan toinen ehdoton kärkijoukkue Tuomarilan Urheilijat. Kauden aiemmat kohtaamiset olivat olleet tiukkoja taistoja, ns. maalin pelejä. Niin myös finaalissa.

Kenttä oli täynnä sarjan pistepörssin kärkinimiä ja tolppien välissä takuuvarmat maalivahdit, joten hetkeäkään ei voinut hellittää ja antaa siimaa. Kumpikaan joukkue ei saanut ottelussa yliotetta ja maalia isompaa johtoa. Vajaa kaksi minuuttia ennen loppua päästiin johtoon, mutta sitkeä vastustaja kiri vielä tasoihin.

Jatkoajalla oltiin aktiivisempia hakemaan ratkaisua, mutta lähellä olleita maaleja ei lasketa. Lisäosumia ei tullut, joten siirryttiin rankkareiden hermopeliin. Hyvällä joukkueella on onnikin puolellaan ja rankkarit saatiin maaliviivan yli vastustajaa paremmin 3-2 lukemin. Veskarimme ottaessa jalalla kiinni vastustajan viimeisen yrityksen, räjähtivät juhlat käyntiin niin kentällä, katsomossa kuin myös valkkujen toimesta vaihtopenkilläkin.

Pokaalin kohotessa kohti kattoa voidaan sanoa, että Mustan sarjakausi oli erittäin onnistunut. Joulukuussa kilpasarjan karsinnassa tien noustua pystyyn tavoite oli voittaa kevään jatkosarja ja jätkäthän sen hoiti raivokkaalla taistelulla kotiin.

Kiitokset pelaajille, taustoille, vanhemmille ja kauden kaikille vastustajille hyvistä peleistä!

Erityiskiitos myös @kontra_punkti huikeista kuvista!

Kuuleeko Tallinna, täältä tullaan...

@schsalibandy_official

@salibandy.fi

@salibandyliitto_etela

#schsalibandy

#fatpipefactory

#mestarit