P15 alkusarja pelattu
Julkaistu: 12.12.2023 09.39

P15 alkusarja pelattu

SCH Mustalla oli edessään P15 haastajan alkusarjan viimeiset koitokset lauantaina Askola Areenalla. Päivän aiemmat kierroksen pelit olivat varmistaneet sen, että Musta ottaa lohkossa kakkossijan, joten suurempaa panosta ei enää päivän koitoksiin ollut.

Panoksettomuus ehkä näkyikin ensimmäisen pelin alussa Oilers Akatemiaa vastaan. Puolustuspäässä hieman huolimattomat ratkaisut ja nukahdukset kostautuivat ja vastustaja rokotti niistä välittömästi. Viimeisen erään 3-5 tilanteesta lähdettäessä valmennus sai Mustaan porukkaan kuitenkin loihdittua enemmän sykettä tekemiseen. Kolmen tahtomaalin ja lopun tiiviin puolustamisen myötä 6-5 tulos saatiin otettua - vaikeuksien kautta voittoon.

Toinen peli oli EräViikingit Valkoista vastaan, jonka kanssa aiemmin syksyllä oli pelattu kauden ainoa tasapeli - ja tasaista oli tälläkin kertaa. Musta oli jatkuvasti ottelussa niskan päällä ja paikkoja rakentui hyvin, mutta maalinteko oli vaikeaa ErVin ottaessa keskustassa tilan ja ajan pois. Vasta ottelun lopussa saatiin ketsuppipullo avattua parin hyvän kudin myötä, mutta kavennukset tulivat liian myöhään. 2-3 tappioon jouduttiin tyytymään sarjan viimeisessä ottelussa.

Musta pelasi alkusarjassa 12 ottelua, joista 8 voitolla ja yhdellä tasurilla sijoitus oli TU:n jälkeen lohkon kakkonen. Tämä tarkoittaa uutta haastetta viikon päähän kun päästään karsintapelin kautta koittamaan nousua alempaan kilpasarjaan. Vastus ei tule olemaan todellakaan helppo, sillä vastaan asettuu kovia pelimiehiä rosterissaan pyörittävä Blackbirds. Pallo laitetaan keskelle Campo Centerissä sunnuntaina 17.12. klo 9.00.

#schsalibandy
#fatpipefactory
@schsalibandy_official