Julkaistu: 22.11.2022 18.16

Uusi hallitus esittäytyy

Uuden hallituksen esittäytyminen

Seuran vuosikokous pidettiin reilu kuukausi sitten, 11.10.2022. Iloksemme seuran hallitukseen riitti jäsenehdokkaita, ja näin seuran toiminta sai jatkua ilman draamaa. Paljon haastavampia tilanteita on nähty vuosien varrella, joten nykytilanteesta on syytä olla iloinen.

Kuten kaikki varmasti tietävät, pienehkön urheiluseuran tärkein toiminta tapahtuu aivan muualla kuin hallituksen kokouksissa. Hallituksen olemassaolo onkin ennen kaikkea muodollis-juridinen välttämättömyys, varsinainen salibandyn harrastaminen sen sijaan tapahtuu joukkueissa. Seuran hallitusta kuitenkin tarvitaan, jotta muun muassa kirjanpito tulee hoidettua asianmukaisesti, palkattujen työntekijöiden eli seuratyöntekijän ja kerhonvetäjien asiat pysyvät järjestyksessä ja kaikkien joukkueiden yhteiset koulutukset toteutuvat.

Uuteen hallitukseen saimme monipuolisen osallistujajoukon seuramme eri joukkueista. Seuraavaksi esittelemme jäsenet ja varajäsenet lyhyesti:

 • Puheenjohtajana jatkaa Matti Hautala, joka haikailee toimintansa lopettaneen äijäsäbän perään. Ehkäpä saamme piankin uuden äijäsäbän aikaiseksi?
 • Hallituksen varapuheenjohtajana toimii Lasse Meltola. Hän on myös P11 ja P18/United- joukkueiden valmentaja.
 • Hallituksen jäseninä aloittivat:
  • Samuli Ylianttila, hallitusroolinaan joukkueenjohtajien yhteyshenkilönä toimiminen.
  • Jussi Koivisto, hallitusroolina varustevastaavan tehtävät. Myös valmennustoiminnan kehittäminen on lähellä sydäntä. Jussi toimii myös P12-P14 joukkueiden valmentajana
  • Joonas Tattari, tehtävänään seuran sosiaalisen median näkyvyyden eli somen edistäminen.
 • Hallituksen jäsenenä jatkaa Timo Rantakömi, joka toimii tyttöjoukkueen joukkueenjohtajana.
 • Hallituksen varajäseniä ovat Juha Koskinen, Harry Virtanen ja Johanna Piispa. Juha ja Harry edistävät yhdessä Lassen ja Jussin kanssa valmennustoiminnan kehittämistä seuratasolla. Johanna toimii seuran taloudenhoitajana ja yhteyshenkilönä tilitoimisto Finaxaan.

Seuran hallituksen puolesta hyvää alkutalvea ja lähestyvää joulunaikaa!