Naiset kaappasivat täydet pisteet päivän sarjapeleistä!
Julkaistu: 12.12.2021 00.00

Ensimmäinen peli pelattiin heti aamutuimaan ÅIF II vastaan. Pelissä meidän tavoitteena oli rytmittää peli meidän tahdin mukaan. Ensimmäisen kerran SCH heilutteli vastustajan maaliverkkoa jo ajassa 2.02. Vetoja riitti ensimmäisessä erässä, mutta vastustajan maalivahti hoiti hommansa hyvin ja maaleja niistä ei syntynyt. SCH:n maalia vartioi vuorostaan #48 Ovaskainen. Toisessa erässä pistettiin isompaa vaihdetta sisään ja peli sujui hyvin. Maaleja toiseen erään mahtui kolme, kaksi SCH:lle ja yksi vastustajalle. Kolmanteen erään lähdettiin pyörittämään peliä rauhassa ja hakemaan hyviä maalipaikkoja. Paikkoja myös syntyi ja niistä pistettiin sisään kolme maalia. Myös vastustaja pääsi viimeisen erän lopulla vastahyökkäyksestä pistämään pallon SCH maaliin. Peli päättyi SCH:n 2-6 voittoon!

Toisessa pelissä vastaan saapui GrIFK. Peli lähti vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäinen maali vastustajan verkkoon tehtiin jo ajassa 1.34. SCH:n maalia vartioi #1 Rantakangas. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös SCH:n rangaistuslaukaus, tästä maalia ei syntynyt. Erän lopulla saimme tehtyä vielä toisen maalin ja siitä oli hyvä jatkaa seuraavaan erään kahden maalin johdossa. Toisessa erässä viimeisteltiin kaksi maalia vastustajan maalitolppien väliin ja näin kolmanteen erään lähdettiin neljän maalin johdossa. Heti kolmannen erän alkupuolella SCH:n maalivahti #1 Rantakangas loukkaantui ikävästi ja #48 Ovaskainen hyppäsi tolppien väliin. Peliin mahtui myös jäähyjä molemmille joukkueille, mutta alivoima hoidettiin loistavasti ja syntyi myös yksi alivoima maali!! Kolmannessa erässä maaleja tehtailtiin huimat viisi kappaletta ja näin ollen peli päättyi SCH:n 9-0 voittoon!

Tänään nähtiin hienoja onnistumisia ja joukkueena pelaamista! Seuraavat sarjapelit pelataan tammikuun puolella ja sitä ennen SCH naiset pelaavat HFC turnauksessa Helsingissä.