Naisten Karsinnat päättyivät tänään
Julkaistu: 23.04.2022 00.00

Tänään SCH:n naiset karsivat noususta 2-divisioonaan Campo centerissä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Höysä, joka oli oman lohkonsa toinen. Molemmat joukkueet halusivat voittaa ja päästä kohtaamaan Tiikerit viimeisessä koitoksessa.

Ensimmäisessä erässä Höysä pääsi pistämään pallon SCH:n maaliin. Taas olimme tässä tavaksikin tulleessa yhden maalin takaa-ajo asemassa. SCH tuli erässä vielä tasoihin, mutta hetken päästä Höysä pääsi jälleen pakoon ja teki toisen maalinsa. Toiseen erään lähdettiin 2-1 asemista. Erä oli tiukkaa taistelua pallosta ja erän aikana syntyi vain yksi maali, jonka SCH pisteli Höysän verkkoon. Kolmas erä alkoi siis tasatilanteesta 2-2. Kunnes... alkoi SCH:n maali ilottelu. Vastustajan maaliin lauottiin taidokkaasti neljä maalia. Tässä erässä pääsimme myös kerran pelaamaan paljon treenattua alivoimaa, joka hoidettiin kunnialla kotiin. Höysä pääsi vielä viimeisen erän lopussa kerran pistämään pallon SCH:n maaliin. Peli päättyi iloisesti SCH:n 3-6 voittoon!!

Kauden viimeinen ottelu pelattiin Tiikereitä vastaan, jotka taistelivat jatkosta pysyä 2-divisioonassa.

Taas tuttuun tapaan vastustaja meni aluksi yhden maalin johtoon, mutta SCH tasoitti tilit hienosta vapari maalista. Ensimmäinen erä oli suurimmaksi osin SCH:n hyvää pyöritystä. Toisessa erässä vastustaja pisti kovempaa vaihdetta sisään ja karvasi kovaa ja korkealta, mutta pääsimme jälleen maalipaikoille ja veimme SCH:n 1-2 johtoon. Kolmanteen erään lähdettiin johtoasemista. Kolmannessa erässä peli oli TODELLA tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Kolmannessa erässä tiikerit saivat tehtyä kaksi maalia ja olimme taas takaa-ajo asemassa, mutta pääsimme vielä tasoittamaan tilastot ennen erän loppumista ja erä loppui lukemin 3-3. Tiedossa oli siis jatkoerä, jossa ensimmäinen maali ratkaisee! Tiikerit tulivat heti keskialoituksen jälkeen täydellä tykityksellä päälle, mutta vedot eivät uponneet SCH:n maaliin. SCH sai kulmavaparin kautta hyvän hyökkäyksen aikaiseksi vastustajan päähän, mutta maaleja tästä ei syntynyt. Seuraavasta vastahyökkäyksestä Tiikerit pääsivät toimittamaan pallon SCH:n maalille ja peli päättyi siihen.

Tavoiteltu nousu jäi siis ikävästi tällä kertaa tähän. Vaikka se oli jo niin lähellä. Koko joukkue antoi kaikkensa ja enemmänkin.

SCH naiset kiittävät ja kumartavat mahtavia kannustusjoukkojaan, olitte huippuja! Erityisesti meidän seuran tytöt!

Kiitos myös valmennukselle ja joukkueenjohdolle kovasta työstä mitä olette tehneet koko kauden joukkueen eteen.

Ja emme olisi mitään ilman meidän mahtavien sponsoroiden tukea, olette super tärkeitä! #Etteplan #jacquet #Industless #orimattilantasaeristeoy