P16 kilpasarjan toinen kierros
P15-P17 Pojat 2008-2010Julkaistu: 09.10.2024 11.26

P16 kilpasarjan toinen kierros pelattiin osaltamme sunnuntaina Lopella.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan harkkapeleistä tuttu kotijoukkue LFT/RSS Panthers. Edellisten kohtaamisten tapaan ottelu oli tasainen. Kaksi ensimmäistä erää oltiin hyvin peli päällä mutta hyökkäysten viimeistely jäi hieman vajaaksi. Kolmannessa erässä maalin johto kääntyi kuin varkain kahden maalin takaa-ajoksi ja LFT rankoi pari kertaa lopussa tyhjiin. 4-7 tappio jäi varmasti jätkiä vähän harmittamaan, kun voittokin oli ihan otettavissa.

Toiseen otteluun hyökkäyspeliä ei saatu kunnolla rullaamaan ja VSS painoi kovaa päälle. Erityisesti kahdessa viimeisessä erässä oltiin tukevasti puolustuskannalla, mutta maalivahtimme varmat otteet pitivät lukemat loppuun asti tasaisina ja toiveet pisteistä elossa. Viimeisellä vitosella päästiin maalin päähän, mutta lopulta VSS teki tarvittavat osumat ja vei pelin ansaitusti 1-4 lukemin.

Pisteitä ei tällä kertaa Lastikan kaukalosta mukaan saatu, mutta paljon oli hyvääkin molemmissa peleissä nähtävissä. Harjoitukset jatkuvat ja seuraavan kerran sarjaa pelataan marraskuun alussa.