P16 kilpasarja avattu voitolla ja tasurilla
P15-P17 Pojat 2008-2010Julkaistu: 25.09.2024 22.46

Musta aloitti P16-kilpasarjan pelit lauantaina Campo Centerissä.

Avauspeliin saatiin vastaan EräViikingit Akatemia. Peli lähti heti rullaamaan alkukauden peliksi kohtuullisen hyvin ja maalintekopaikkoja tuli sekä nopeista käännöistä että kontrolloiduista lähdöistä. Vähän meinasi viimeistely tökkiä ja ErVillä oli paikkansa erityisesti toisessa erässä, mutta maalivahtimme otti niissä hetkissä kaikki kiinni. Kolmannessa erässä Mustan viimeistely alkoi osua kohdilleen, ja nopeasti peli olikin jo 5-0 meille. Lopussa ErVi sai myöskin pari palloa uppoamaan verkkoon, lopputulos 5-2 voitto hyvällä pelillä.

Toinen ottelu Westend Indians Blackia vastaan oli alusta asti tasaista vääntöä. Ylivoimaa päästiin myllyttämään pariin otteeseen, mutta ihan parasta ei siitä saatu vielä irti. Tasakentällisin peli aaltoili pallonhallinnan ja paikkojen suhteen, parin maalin johtoasema muuttui maalin takamatkaksi. Tasoihin peli vielä punnerrettiin ja voittomaaliinkin paikat saatiin luotua, mutta tasapeli 4-4 lukemin oli hyvin ottelun kulkua kuvannut lopputulos.

Kaiken kaikkiaan positiivinen avauskierros pelillisesti ja tuloksellisesti, oikeassa sarjassa ollaan ja voitoista taistellaan. Pelit jatkuvat parin viikon päästä Lopella.