Tervetuloa Hyvinkäälle Roope Heikkilä
Julkaistu: 13.06.2023 23.36

Tervetuloa Hyvinkäälle Roope HeikkiläRSS Panthersia sekä Läysää viime kaudella edustanut Roope Heikkilä siirtyy Hyvinkäälle. Viime kaudella Heikkilä aloitti kautensa Riihimäellä mutta joutui huilaamaan ison osan kaudesta loukkaantumisen takia. Loukkaantumisen jälkeen Heikkilä siirtyi kolmosdivariin Läysään.

Heikkilän viime kauden tehoja joutuu tulospalvelusta kaivamaan kolmelta eri välilehdeltä. Onneksi sometiimi teki tämän työn kaikkia teitä varten.
- Suomisarjassa 6 ottelua, 5+9= 14 pistettä
- 3. Divisioonassa 4 ottelua, 7+4= 11 pistettä
- 2. Div karsinnoissa 2 ottelua, 2+1= 3 pistettä (tämä muuten käytännössä ilman juoksukykyä)

Kuten tilastot kertovat, kyseessä on kova pelimies mustien hyökkäykseen. Annetaan Roopen kuitenkin itse vielä kommentoida siirtoa.

Mikä sai sinut valitsemaan Hyvinkään?
- Hetken joutui miettimään että missä ensi kaudella pelaa ja parhaana vaihtoehtona oli lopulta ehdottomasti Hyvinkää. En ole vielä päässyt treeneihin asti hallille mutta mitä oon kuullut muilta niin pelkkää posia kerrottu jengistä. Lisäks hieno pelata kovassa nipussa ja jengissä missä tavoitteet korkealla!

Miten jalan kuntoutus on sujunut, oletko heti syksyllä pelikunnossa?
- Jalan kuntoutus ainakin toistaiseksi mennyt hyvin ja pikkuhiljaa alkaa olemaan taas kunnossa. Viime kaudella ei tosiaan montaa peliä ehtinyt jalan takia pelata mutta uskallan aika varmasti sanoa että heti syksyllä nähdään askissa!

Roopen henkilökohtaisena sponsorina toimii K Koukku Oy

Tervetuloa Hyvinkäälle Roope!

#hyvinkää #salibandy #suomisarja