Tervetuloa Hyvinkäälle Toivo Pekonen!
Julkaistu: 13.06.2023 23.31

Tervetuloa Hyvinkäälle Toivo Pekonen!SCH:ta kaudella 2019-20 edustanut Toivo Pekonen palaa Riihimäeltä aidan vehreämmälle puolelle. Viimeiset kaudet Toivo on viettänyt rajan pohjoispuolella RSS Panthersin riveissä.

Toivo on varmasti tuttu kaveri monille SCH:n pelureille. Kun hän viimeksi pelasi mustissa joukkueessa pelasi nykyjoukkueesta ainakin Tiilola, Kalteva, Ohtonen, Juvonen, Vallioniemi ja Perätalo. Koppiin on siis varmasti helppo saapua vanhoilla vitseillä.

Edellisellä kaudella Toivo pelasi Suomisarjassa täydet 22 peliä. Näissä syntyi tehot 12+14 ja varsinkin loppukaudesta tuntui että ruuti oli hyvinkin kuivaa. Olisiko käynyt niin että alkukausi keskityttiin enemmän puhumiseen kun pelaamiseen. Jos näin on niin ensi kaudella vedetään suu supussa ja tuplataan tehot.

Lue Pekosen kommentit alta

Millä mietteillä palaat Mustiin?
- Hieno palata Hyvinkäälle. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja on ollut hieno nähdä ettei tarvitse treenata enää Martin puulattialla. Muutama edellinen kausi meni tosiaan Riihimäellä mutta täksi kaudeksi oli aika vaihtaa maisemaa ja päätös Hyvinkäälle paluusta syntyi hyvinkin helposti varsinkin kun ensi kaudella ei tarvitse ajella radanvarsitietä yksin. Treeneissä on ollut kova meno ja hieno nähdä että riksulaiset on otettu hyvin vastaan.

Kuvaksi on valikoitunut aika vakava kuva. Hoidatko ensi kaudella goonin roolia?
- Hoidetaan sitä roolia johon koutsi pistää, mutta ehkä parhaat avut joukkueelle löytyy muualta. Viimeksi kun pelasin Hyvinkäällä saatoin olla ehkä vähän liikaakin kentällä äänessä varsinkin vastustajien ja tuomarien suuntaan. Haluaisin kuitenkin ajatella että viimeisien vuosien aikana olen saanut ehkä hieman lisää kypsyyttä. Nykyään ei välttämättä tarvitse antaa joka tilanteessa oma (väärää) mielipidettä tuomarille ja vastustajalle vaan voi hyvillä mielin keskittyä seuraavaan vaihtoon.

Tervetuloa Mustiin Toivo!

#salibandy #suomisarja #hyvinkää