B-Pojille HOPEAA Hämeenlinnasta!!
Julkaistu: 09.09.2019 00.00

B-Pojat sijoittuivat hienosti hopealle Steelersin HFT turnauksessa Hämeenlinnassa. Päivän aikana pelattiin 5 hyvätasoista peliä.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli Rauman Salban C1, josta tuloksena meille 8-4 voitto. Toisessa pelissä vastassa oli jo kesällä kertaalleen harjoituspelissä kohdattu Panthers B. Vastus oli juurikin niin kova kuin odotettiin ja tuloksena Panthersille selvä 10-1 voitto. Kolmas peli Tiikereiden B kilpajoukkuetta vastaan oli tiukka ja tuloksena 2-2 tasapeli. Alkusarjan viimeisessä pelissä vastassa Steelers C1 kilpa, josta tuloksena hieno 8-4 voitto. Alkusarjassa saavutettiin toinen sija ja sitä kautta finaalipaikka. Sarjataulukossa tilanne oli Tiikereiden kanssa todella tiukka ja finaalipaikka ratkesi meille tasapisteissä yhden maalin paremmalla maalierolla!

Finaalissa vastaan asettui koko turnauksen selvillä voitoilla pelannut Panthers. Kyyti oli yhtä kovaa kuin aamun pelissä ja hyvästä taistelusta huolimatta Panthersille selvä 13-1 voitto. Päivän aikana pelattiin viisi hyvätasoista peliä ja turnaus palveli hyvin valmistautumista sarjakauteen, joka alkaa 6.10.

Turnauksessa pelasivat: #1Järvinen, #3Haatainen, #7Lindblom, #10 Iso-Kungas, #13 Ristamo, #14Vattulainen, #17 Ropo, #18 Kaipainen, #14 Karpinski #36 Tuomi, #39 Sopenlehto, #66 Lempinen, #87 Rautjärvi, #88 Kärki, #89 Mäntysalo, #91 Kiljunen ja #97 Pudas.