Syyskausi pakettiin M2 osalta
22.12.2017 22:03 Uutisointi / Miehet 2

.

Syyskausi on tullut tiensä päähän ja on aika tehdä pientä yhteenvetoa syksystä.

Syksy ei ollut pelillisesti mikään vakuuttava suorite M2 jengiltä. Kauden alun Raja Cup turnaus oli pelillisesti heikko eikä uuden karvauksen tuomat edut juurikaan näkynyt kentällä. Ennen kauden alkua pelatuista harjoitusotteluista saatiin kuitenkin uskoa tekemiseen jotta kauteen pystyttiin lähtemään kohtalaisen luottavaisesti. Tai näin ainakin luultiin.

Kuitenkin kesällä tehty päätös pelitavan muuttamisesta karvauksen osalta ja heikosti mennyt Raja Cup oli tehnyt tehtävänsä ja kauden ensimmäiset pelit menivät ailahtelevasti. Välillä peli pysyi kasassa koko pelin, usein niin ei kuitenkaan käynyt ja omissa kolisi oikein huolella. Sarjanousun luoma jännitys ja uuden pelitavan aiheuttaman epävarmuuden summana ei itseluottamusta tekemiseen liiemmälti ollut.

Päälle vielä alkukauden muutama loukki ja kapea rosteri painoi treeniosallistumiset kahteen kenttään sekä peleihin hieman päälle kahteen kenttään, niin homma oli oikeastaan elo-, syys-, ja lokakuun osalta oikeastaan taputeltu.

Onneksi syksyn osalta saatiin vahvistuksia muutama jengiin, kun kolmikko Hirvonen, Pudas ja Käkönen saatiin mukaan jotta keskinäistä kilpailua peliajan suhteen saadaan edes jonkin verran.

Treenien osalta pitää nostaa hattua joukkueelle, että 1-2 treeniä lukuun ottamatta ei treenit ole olleet ohijuoksuja, vaan tekeminen ja asenne on ollut kunnossa. Vaikka rosteri on ollut kapea ja treeneissä välillä vähän väkeä, on silti saatu laadukkaat treenit aikaiseksi ja tekemisen meininki päälle. Kiitos tästä kuuluu paikalla olleille pelaajille.

Vaikkakin ottelut menivät syksyn osalta ailahtelevasti, saimme silti ristiin pelaamisten ansiosta pidettyä lohkossa 3 paikan ja pääsemme hyvistä asemista kevätkierroksille. Kevään osalta turnausten pistekeskiarvo on saatava nousemaan lähelle kolmea mikäli keväällä halutaan olla korkealla. Pummi kierroksiin ei keväällä ole enää varaa ja palaset pitää alkaa loksahtelemaan paikalleen.

Työtä on tehtävänä paljon ja itseluottamusta tekemiseen pitää kasvattaa entisestään. Todellisuus on kuitenkin se, että kaikki lähtee siitä arkitekemisestä hallilla ja siitä ajatuksesta että haluaa olla tänään pikkasen parempi kuin eilen oli.

Haluamme loppuun kiittää sponsoreitamme ja toivottaa heille oikein rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2018!

T: Juha Koskinen

M2 Valmentaja


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat