SCH Miesten edustus kaudella 2017-2018
15.8.2017 11:00 Uutisointi / Miehet

SCH Miesten edustus kaudella 2017-2018

SCH Miesten edustus kaudella 2017-2018

SCH miesten edustusjoukkueen runko on saatu tulevalle kaudelle kasaan. Edellisestä kaudesta nimilista on muuttunut jonkin verran ja uusia kasvoja tullaankin näkemään SCH:n peliasussa alkavalla kaudella.


Tämän hetkinen sopimustilanne:

MV:
- Hägglund Ilkka
- Kieksi Arttu
- Anturaniemi Väinö


Kenttäpelaajat:
- Leino Johannes
- Hakala Valtteri
- Seljavaara Semmi
- Leino Petteri
- Perätalo Elias
- Ohtonen Oskari
- Juvonen Ismo
- Vallioniemi Janne
- Laaksonen Tomi
- Tikka Aleksi
- Harju Teemu
- Hakulinen Joonas
- Lahtinen Luukas
- Äärinen Mika
- Kuri JukkaViime kaudesta joukkue muuttuu siis jonkin verran, kun monelle pelaajalle tarjottiin mahdollisuutta siirtyä lajin parissa askeleen eteenpäin. Paljon on vastuuta jaossa tulevalle kaudelle, kun viime kaudella SCH paidassa ihastuttanut vikkeläjalkainen ja taitava Teo Laurila siirtyi Steelersin organisaatioon (A-SM) sekä joukkueen parhaista pistemiehistä Aleksi Tiilola sekä Toni Kalteva lähtivät tavoittelemaan paikkaa Tiikereiden Divari joukkueessa. Näiden lisäksi seurahistorian eniten otteluita SCH paidassa pelannut ja suuren työn seuran edustusjoukkueen eteen tehnyt Joel Vallinkoski lähti etsimään uusia haasteita lajin parista naapuriseura RSS Panthersiin (II-Div). Asevelvollisuus kutsui heinäkuussa useampaa pelaajaa joiden kohdalla armeijan harmaat ja salibandy SCH:ssa eivät onnistuneet. Heistä Atte Siijärvi siirtyi Porskiin (IV-Div), Elias Lehto kasvattajaseuraansa RSS Panthersiin (II-Div) ja tällä hetkellä Tikkakoskella varusmiespalvelustaan suorittava Joona Eloranta ei pitkän välimatkan vuoksi kykene jatkamaan joukkueessa ainakaan alkukaudesta. Maalivahtiosastolta pitkäaikainen luottokassari Juuso Keinonen siirtyi vanhojen pelikavereidensa pariin ja pukee näin ollen ensi kaudella Deriuksen (IV-Div) peliasun ylleen. Viimeisinä poislähtijöinä ovat myös seuran omat kasvatit Jukka Rantanen ja Juho Heikkilä. SCH kiittää kaikkia viime kauden pelaajia hienosta kaudesta ja toivottaa tsemppiä tuleviin haasteisiin!


Vanhojen pelaajien pois lähtö, tarjoaa nyt vastuuta niin jatkaville kuin myös uusille pelaajille alkavalla kaudella. Tätä vastuuta lähtee uusina pelaajina kantamaan SB-Pro kasvatit Teemu Harju ja Joonas Hakulinen sekä seuran omat kasvatit Väinö Anturaniemi, Luukas Lahtinen ja jo viime vuonna alkukaudesta SCH paidassa pelannut Mika Äärinen (loppukausi SB-90 III-Div). Nyt kasassa on siis 3 maalivahtia ja 15 kenttäpelaajaa ja tämän lisäksi sopimusneuvottelut ovat käynnissä parin viimekauden pelaajan kanssa. Tavoitteena on, että kauden alkaessa joukkueessa olisi 20 kenttäpelaajaa. Erillistä päävalmentajaa ei joukkueessa tällä hetkellä ole, joten vetovastuuta kantaa penkin takaa kentälle hyppäävä Jukka Kuri yhdessä kapteeniston kanssa. Joukkueen taustoilla jatkavat aiemmilta kausilta tutut Marko Lahtinen, Paavo Koskelin sekä Pekka Haukka-Aho.Joukkueen runko on nyt kasassa, mutta tilaa vielä uusille pelaajille löytyy. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko jukka.kuri@gmail.com tai marko.lahtinen@ra-sk.fi .Edustuksen osalta kausi starttaa 9. ja 10.9 Suomen cupin toisella kierroksella. Silloin Tuusulan SBH areenalla vastaan asettuvat IHS (II-Div), Ääri Jårmat (II-Div) sekä ensimmäiseltä pelikierrokselta jatkoon tiensä selvittävät 2 joukkuetta.


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat