Syksyn Maajoukkuetieleirit takana
T16 Tytöt 2009-2010Julkaistu: 13.09.2024 17.43

Syksyn Maajoukkuetieleirit takana

Heti kesälomien jälkeen starttasi T16 - ikäisten maajoukkuetieleiritys Eerikkilässä. Siellä joukkuettamme edusti Iida, Sara ja Meeri. Leirillä oli taas tutut testit, mitkä olikin kesäloman jälkeen aika hengästyttävät. Kolmeen päivään mahtui palaveria, treeniä ja hyvät pelit. Team Karjalainen nappasi kolmesta pelistä kolme voittoa 💪🏼. Kaikki tytöt pelasivat hyvin ja hoitivat muutenkin leirin mallikkaasti.

Nyt syyskuussa oli vuorossa T14 - ikäisten maajoukkuetieleiritys. Siellä myöskin tutun kaavan mukaisesti testit, palaverit ja treenit sekä tietysti pelit. Leirillä meidän joukkueesta mukana oli Helmi. Joukkueita oli hieman sekoitettu viime kerrasta, ja tällä kertaa Helmi pelasikin Team Saarisessa. Team Saarisen saldo kolmesta pelistä kaksi voittoa ja yksi jatkoaika voitto. Helmi pääsi kaikissa peleissä näyttämään vahvuuksiaan, hyvää puolustamista ja muutenkin vahvaa pallollista peliä.

Kaikilla tytöillä kiinnostus salibandyyn ja vahva tekemisen meininki näkyy. Tällaiset leiritykset saavat innostuksen säbää kohtaan aina uusille leveleille! Tästä on taas hyvä jatkaa kautta eteenpäin.