Pre-seasonilta pronssia Mestareiden Cupista
P14 Pojat 2011Julkaistu: 02.09.2024 11.45

Pre-seasonilta pronssia Mestareiden Cupista

Pre-seasonilta pronssia Mestareiden Cupista

Kauteen valmistautuminen etenee vauhdilla ja United on ollut useammassa turnauksessa mukana hakemassa pelituntumaa ja harjoittelemassa uusia juttuja sekä hiomassa peliä tulevaan kauteen.

Kesän päätapahtumana oli perinteinen elokuussa Turussa järjestettävä ”kesä-SM” kutsuturnaus eli Mestareiden Cup, jossa kokoontuu ikäluokan eliitti eri puolilta Suomea. Turnaus sujui lopulta oikein mallikkaasti ja värikkäiden vaiheiden jälkeen kaulaan ripustettiin upeasti pronssimitalit. Matkalla kaadettiin kahdesti edellisen vuoden mestari Merikoski SBT, pronssipelissä 7-4. Turnauksen ainoa tappio tuli välierässä Oulun OFBC:lle ja mestariksi pelasi tuttu etelän vastustaja Oilers NG Black, joka kaadettiin viime keväänä aluelopputurnauksen välierässä.

Hieno kolmipäiväinen tapahtuma joukkueen kanssa

Tulokset: https://mestareidencup2024.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=tpssalibandy_0008&sarja=P14

Elokuussa osallistuimme myös EräViikinkien niin ikään perinteiseen KWMC kutsuturnaukseen, jossa oli lopulta tyytyminen neljänteen sijaan välierätappion jälkeen. Ja heti syyskuun alussa kävimme Lohjan säbäcupissa, jossa tie jäi alkulohkon jälkeen sijoituspeleihin. Molemmissa turnauksissa tappiot finalistille.

KWMC voittajaksi tuttu kotijoukkue EräViikingit ja Lohjalla jälleen Oilers NG Black.

Tulokset KWMC: https://kwmemorialcup24.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=EraViikingit_0004&sarja=P14ELIT

Tulokset Lohja: https://lohjansabacuppi2024.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=LohjanSalibandy_0001&sarja=1916

Peli on ollut odotetun vaihtelevaa ja hakee vielä uomiaan, joukossa erinomaista tekemistä ja alkukauteen tyypillisiä virheitä myös joukossa paljon ja kun pelaamme pääasiassa aivan valtakunnan top-joukkueita vastaan niin virheet yleensä näkyvät myös tulostaululla väärässä maalisarakkeessa.

Tästä on hyvä ponnistaa ja jatkaa harjoittelua sekä harjoitusotteluita ennen kauden starttia, joka odottaa oman ikäluokan P14 kilpasarjassa 22.9. sekä vanhempien P15 alueellisessa kilpasarjassa 29.9.

#hyvällä fiiliksellä eteenpäin, #tiimi C´mon

P14 Kilpa A: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/806!sb2...

P15 Kilpa: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/469!sb2...