Ryhmäytymisleiripäivä Kytäjällä
T16 Tytöt 2009-2010Julkaistu: 21.08.2024 14.33

Ryhmäytymisleiripäivä Kytäjällä

Lauantaina 17.8 vietettiin joukkueen kesken ryhmäytymisleiripäivää. Meille oli varattu Kytäjän padel - kentiltä vuorot ja aamu aloitettiin vähän erilaisen pallopelin merkeissä. Padel - pelien jälkeen lähdettiin Kytäjä golfille jossa saatiin maittava lounas ravintola Spoonissa. Spoonissa oli tarjolla montaa eri lounasvaihtoehtoa joten jokaiselle löytyi sopivasti syötävää. Ja siis onhan Spoonin terassilta aika mielettömät näkymät että kelpasi kyllä lounastaa. Tämän jälkeen lähdettiin kävellen vanhaa Kytäjän rautatiepohjaa pitkin Kytäjä resortin rantasauna Huvitukselle. Matkalla keskusteltiin joukkueen tulevan kauden tavoitteista ja joukkueen arvoista. Eli vedetään treeneissä täysillä ja pelataan peleissä hyvällä asenteella. Arvostetaan ja kannustetaan meidän omia joukkuekavereita mutta yhtä lailla arvostetaan vastaan asettuvia kilpakumppaneita. Positiivisella asenteella pelataankin paremmin. Päivän aikana käytiin keskustelua myös urheilijaksi kasvamisesta, eli mitä se tarkoittaa, mitä se pelaajalta vaatii, mitä se kotijoukoiltakin vaatii. Saatiin hyvää vuoropuhelua tyttöjen kanssa näistä aiheista.

Näiden "virallisten" keskustelujen jälkeen oli sitten vapaa-ajan vuoro. Tytöillä oli hyvää menoa, oli pihapelejä, uintia, saunaa, mieluisat musiikit soi, naurettiin ja oltiin vaan yhdessä 🫶🏼 illemmalla oli mahtava istua rantasaunan laiturilla ja nauttia lämpimästä säästä. Tytöillä oli niin hyvät jutut, ettei olisi oikein maltettu lähteä edes kotiin.

Tämän onnistuneen päivän meille mahdollisti @kytajaresort sekä @spoonkytaja ❤️ on meillä kyllä hieno Kytäjä, maisemat ja järvi! Kiitos yhteistyöstä!