Uusia pelaajia edustukseen
MiehetJulkaistu: 07.07.2024 19.19

Uusia pelaajia edustukseen

SCH:n miesten edustukseen saatiin nuorta voimaa, kun kasvattajaseuraansa palaavat Aleksi Pekaristo, Miro Numminen, Jami Hendrell ja Tatu Niemi tekivät pelaajasopimukset. Kaksi viimeistä kautta pojat pelasivat Blackbirdsin riveissä P16 ja P17 SM-Sarjaa, saavuttaen molemmilla kausilla SM-pronssia. He aloittivat harjoittelun joukkueessa toukokuussa ja ovat sopeutuneet joukkueeseen hienosti.

Aleksi Pekaristo

Kaksi kautta Blackbirdsien riveissä hyvillä tehoilla pelannut oikea laituri on vahva pallon kanssa ja osaa lukea peliä. Viime kaudella pelasi myös muutamia P19 SM ja P22 1-div. pelejä Blacbirdsissä. Aleksi ollut pitkään varsin hyvällä menestyksellä Salibandyliiton maajoukkuetien leirityksissä mukana.

Miro Numminen

Nummisen viime kaudet olivat hieman rikkonaiset. Aina hyvän peli-ilmeen omaavassa pakissa riittää kuitenkin potentiaalia. Aina pilke silmäkulmassa eteenpäin, hyvä liikkuvuus ja terävät syötöt ovat Miron vahvuuksia.

Jami Hendrell

Nuorin näistä herroista on suoraviivainen hyökkääjä, joka taistelee pallosta aina viimeisen asti ja omaa myös viimeistelytaitoja. Jami on ollut mukana myös maajoukkuetien leireillä.

Tatu Niemi

Viime kaudella huomattavaa kehitystä Blackbirdsissä esittänyt pakki, jonka suurimpia vahvuuksia nopeus, ketteryys ja hyvä pallonhallinta. Myös Tatulla kokemusta maajoukkuetien leirityksistä.

Nämä nuoret miehet tuovat joukkueeseen varmasti hyvää lisäenergiaa ja taitoa. Joukkue on nyt varsin sopiva sekoitus kokemusta ja nuorta intoa. Aleksi, Miro, Jami ja Tatu edustavat SCH:ta miesten edustusjoukkueen lisäksi tarvittaessa LFT/SCH joukkueen P22 1.divarin peleissä.

Joukkueen uusimmat uutiset