Tervetuloa Tero Turpeinen!
Julkaistu: 17.04.2024 17.01

Tervetuloa Tero Turpeinen!

Ensimmäinen palanen SCH:n ensi kauden palapelistä on tässä. Tero Turpeinen hyppää viime metreille asti Divarin portteja kolkutelleen Pelicansin peräsimestä Hyvinkäälle. Tero on aiemmin valmentanut myös RSS Panthersia.

Lue Teron kommentit alta🙏🏻

- Mikä sai sinut siirtymään Lahdesta Hyvinkäälle?

Siirto oli monen eri asian summa. Päällimmäiset syyt ehkä se, että saan enemmän aikaa perheelle ja levolle sekä se, miten seuraa ja joukkuetta minulle esiteltiin. Hyvinkäältä oltiin heti neuvotteluiden alussa todella aktiivisia ja kerrottiin taustoista paljon ja kyseltiin omia toiveita yms. Kaikki vaikutti todella hyvältä ja tämä projekti sopi itselleni tähän elämänvaiheeseen hyvin!

- ⁠Miten SCH rakentuu ensi kaudelle?

SCHssa runko pysyy hyvin kasassa edelliskaudelta ja mukaan yritetään saada nuoria nousevia pelaajia, jotka hakevat seuraavaa steppiä uralleen. Sopiva sekoitus kokemusta sekä nuoruuden intoa.

- ⁠Millainen SCH kaukalossa nähdään ensi kauden osalta?

SCH tulee varmasti muuttumaan jonkin verran viime kaudesta. Haetaan joukkueelle sopiva ja toimiva pelitapa tässä kesän aikana ja lähdetään heti ajamaan sitä sisään pelaajien selkärankaan. Tähän sopii paljon käytetty klisee ”vauhdikas ja viihdyttävä”.

Ensimmäisten pelaajajulkistusten kanssa tullaan ulos pian