​Tällä viikolla pelataan taas kahdesti!
Julkaistu: 06.02.2024 17.57

​Tällä viikolla pelataan taas kahdesti!

Tappiollinen viikonloppu on pyyhitty mielistä ja katseet on käännetty kohti uutta, hieman erikoisempaa tuplaviikonloppua.

Lauantaina SCH kohtaa Josba Akatemia kotiottelussa Martinhallissa. Kauden ensimmäinen ottelu Joensuussa päättyi SCH:n voittoon ja nuori Josban akatemiajoukkue lähtee varmasti hakemaan revanssia ja helpotusta putoamiskamppailuun.

Viikonlopun erikoisuus nähdään sunnuntaina. Martinhallin vaalipäivän vuorosekoiluiden vuoksi SCH pelaa kotiottelunsa Lopella Lastikassa johon joukkue toivotettiin avosylein vastaan. Osasyynä tähän on varmasti se että SCH:ssa pelaa useita loppilaisen salibandyn kanssa tekemisissä olleita henkilöitä.

Janne Vallioniemi, Timi Ahola ja viime viikonloppuna Suomisarjan yhden kauden maaliennätyksen rikkonut ja sarjan pistepörssiä johtava Teemu Metsälä olivat yhdessä voittamassa C1-poikien suomenmestaruutta lopelle. Lisäksi Suomisarjan pistepörssin tämän hetken kakkonen Roope Heikkilä edustaa nuorempaa loppilaista salibandytaituruutta ja häneltä löytyy vyöltään otteluita aikuisista Lopen ykkösjengistä Läysästä sekä myös LFT:stä juniorivuosilta.

Molempiin otteluihin totuttuun tapaan ilmainen sisäänpääsy. Sunnuntain otteluun vapaaehtoinen pääsymaksu.

Pelaajakuvat: Kaisa Estola-Haaranen \ Aamuposti
Hallikuva: Lopen kunta