4
HEL
17.00
Miehet, Suomisarja B lohko

RSS PANTHERS - SCH   

Riihimäen urheilutalo

Ihanaa mennä Riihimäelle!

Pitkä odotus on ohi! On hienoa päästä rakkaaseen naapurikaupunkiin Riihimäelle, tai niin kuin he itse kutsuvat "Rixuun". Toivon että Hyvinkääläiset saapuvat runsain joukoin Urheilutalolle ja ottavat perheensä mukaan. Suosittelen että ennen ottelua tutustutte Riihimäkeen ja varsinkin sen legendaariseen Vanhaan kaupunkiin. Tämä Unescon maailmanperinnekohde pursuaa loistavia ravintoloita, pieniä käsityöpajoja, exoottisia pikku puoteja jne. Vanha kaupunki sijaitsee aivan siinä Puputin talon välittömässä läheisyydessä. Uudempaa rakennustaidetta ja kansainvälisiä ketjukauppoja voi käydä katsastamassa Merkoksen alueella. Pakko myöntää... olemme käyneet monesti salaa näissä upeissa paikoissa yhdessä vaimoni kanssa, hienoja muistoja.

On hienoa että RSS Panthers on ottanut ottelun teemaksi halaamisen, tämä lujittaa vahvaa sidettämme kaupunkiemme välillä. Riihimäki on rakkauden kaupunki!

Tuntuu hieman pahalta, että aikoinaan Red Carpet asettui Hyvinkäälle, vaikka Riihimäki pursuaa loistavia näyttelijöitä. Yhtenä uusimmista kyvyistä täytyy mainita Toivo Pekonen, joka sai heti edellisen ottelun jälkeen tunnustusta SSBL Awards Gaalassa. Palkintona 2 + 2 (outo nimi palkinnolle), ja vielä siinä ehkä eniten arvostetuimmassa kategoriassa, varsinkin urheilupiireissä, "filmaaminen". Eiköhän tällä irtoa tähti ensikesän tätien paljastuksessa Tähtiraitilla.

Hieman selailin Riihimäen tulevan kesän tapahtumia, siellä silmiini osui Lempi festivaali, täältäkö halaus teema on napattu, vai onko kyseessä kaupallinen yhteistyö? Tapahtuma alkoi kiinnostaa, toivottavasti ei mene päällekkäin Rock Festin kanssa, olisi nimittäin vaikeaa päättää kumpaan menisi.

Mutta itse tulevaan lauantain peliin, tiedossa on varmasti kauden kovin ja äänekkäin kohtaaminen. Nautitaan pelistä ja halaillaan!

Molemmat joukkueet lähtevät hieman siipirikkoisina tähän vuosituhannen otteluun, parempi voittakoon!

Ottelu alkaa Riihimäen Urheilutalolla klo. 17:00