Miehet, Suomisarja B lohko

SCH - RSS PANTHERS  4 - 8

Martin halli

Isoveli kuritti pikkuveljeä

Taas tuli todistettua, että jokainen peli pitää pelata alusta loppuun eikä pisteitä jaeta sarjataulukon sijoituksien perusteella. Niinhän siinä kävi, että isoveljeksi itseään kutsuva RSS Panthers vei pisteet Martista ansaitusti 4-8.

Ottelun alku oli täysin vieraiden kun kotijoukkue vielä ihasteli suurta yleisömäärää. Eka kymppi vieraille 0-2. Toka kymppi oli taas täysin kotijoukkueen ja tauolle tilanteessa 2-2. Toinen erä mentiin tasatahtiin vuorotellen maaleja naputeltaessa. Toiselle erätauolle oltiin jo menossa taas tasalukemissa mutta vieraan tekivät ns. pukukoppimaalin 15 sekunttia ennen taukoa.

Kolmanteen erään kotijoukkueen piti tulla taas pikkasen terästyneempänä mutta toisin kävi. Vieraat heti erän alkuun kahden maalin johtoon. Erän loppupuolella vieraan tekivät vielä kaksi ja näin heille ansaittu voitto. Kotijoukkueen kentän hahmo oli tänään Mikko Pasanen 3+0 ja vieraiden tehokkain Teemu Metsälä 4+1.

Aina voi selitellä poissaoloilla, viime hetken sairastumisilla sekä sillä että olihan meillä paikkoja mutta ei vaan osunut. Tosia asia on kuitenkin, että niillä mennään, ketä paikalle tulee ja aina pitää pystyä voittamaan. Tänään vaan toinen oli sen piirun verran parempi, vaikka ei kotijoukkuekaan huonosti pelannut.

Yleisöä oli tänään saapunut paikalle erittäin kova luku eli 438 katsojaa. SCH kiittää. Tunnelma oli hallissa juuri sellainen mitä tämmöinen ottelu vaatii. Niin katsomossa kuin kentällä. Tuomari kaksikko Lund-Rukkila olivat koko pelin ajan pelin sisällä ja hoitivat tehtävänsä kiitettäväksi. Ei helppo peli ollut heillekään, kun tunteita oli molemmilla joukkueilla mukana mutta näytti siltä, että herrat myös nauttivat viheltää tämmöistä ottelua. Yksi huomio tuli myös tehtyä. Riihimäki on urheilukaupunki ja kannustavat omiaan. Vierasjoukkueen penkki huusi enemmän matsin aikana kun hyvinkääläinen yleisö koko kauden aikana.

SCH jatkaa edelleen sarjassa neljäntenä ja Pantterit pitävät sijaa 10. Viikko taas nuollaan haavoja ja homma jatkuu ensi lauantaina Jokioisten leipäareenalla FOSU:n vieraana.

Tilastot

4 - 8

RSS PANTHERS
2 - 22 - 30 - 3
1'MaaliVastustajan pelaaja
7'MaaliVastustajan pelaaja
10'MaaliJuvonen Ismo
10'MaalisyöttöHakala Valtteri
18'MaaliPasanen Mikko
18'MaalisyöttöKalteva Toni
23'MaaliPasanen Mikko
23'MaalisyöttöVallinkoski Joel
28'MaaliVastustajan pelaaja
29'MaaliPasanen Mikko
29'MaalisyöttöVallinkoski Joel
31'MaaliVastustajan pelaaja
39'MaaliVastustajan pelaaja
40'MaaliVastustajan pelaaja
53'MaaliVastustajan pelaaja
55'MaaliVastustajan pelaaja