Miehet, 2 DIV / B

S.S.Storm - SCH m Edustus   8 - 7

Siuntion PH

Kateus, 2. kuolemansynti

Perjantai illan vierasottelu pelattiin Siuntiossa, upeassa Folksam Areenassa (tällainen kun saadaan Hyvinkäälle, pääsen yhdestä synnistäni eroon), eikä vastustaja S.S.Storm ollut halliaan vaatimattomampi. Pelaajaesittelyt suuren maailman tapaan, joka on piristävä poikkeus 2 divari matseissa.

Liekö SCH ollut hämillään, sillä ensimmäinen erä oltiin kokoajan hieman perässä vastustajan taottua 3 maalia erätaukoon mennessä. Toki illan tuomarikaksikko Petri Hiekkaranta ja Mikael Lehtonen vihelteli aika ahkeraan pillejään, tämä toki parani ottelun vanhetessa joskin pieni ylimielisyyskin paistoi toisella tuomarilla läpi, no tähän ei missään tapauksessa kaaduttu.

Toiseen erään mahtuikin hyviä ja erittäin huonoja vaiheita. Hyviä asioita oli peliin mukaan pääseminen ja tiukka takaa-ajo. Sitten se huonompi asia, Valtteri Hakala rikkoi polvensa ja pahimmassa tapauksessa kausi oli siinä.

Kolmas erä oli tasaista ja rehtiä vääntöä, SCH lähestyi ja pääsi rinnalle, mutta kotijoukkue veti pidemmän korren. SCH:lla oli läpi ottelun lukuisia maalipaikkoja, mutta nyt onni ei ollut myötä. (torjunnat Storm 36 - SCH 24)

Nostetaan esiin SCH:sta Joel Vallinkoski 1 + 2, Joonas Hakulinen 0 + 3, ja Elias Perätalo 1 + 1.

Kokonaisuudessaan ok ottelu, alussa nukuttiin ja vastustaja pääsi rankaisemaan SCH:n puolustusvirheistä.

Vieraspelikiertue jatkuukin su. 17.2 klo. 16.00 alkavaan otteluun matkustetaan aina Helsinkiin asti kun vastaan asettuu HIFK Akatemia. Ottelu pelataan Latokartanon liikuntahallissa.

Tilastot
S.S.Storm

8 - 7

3 - 12 - 33 - 3
1'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
3'MaaliVastustajan pelaaja
6'Jäähy: 2minVallioniemi Janne
9'MaaliVastustajan pelaaja
10'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
15'MaaliPerätalo Elias
15'MaalisyöttöVallioniemi Janne
23'MaaliHakala Valtteri
23'MaalisyöttöHakulinen Joonas
27'MaaliVastustajan pelaaja
29'MaaliTuominen Arttu
29'MaalisyöttöHakulinen Joonas
30'MaaliVastustajan pelaaja
33'MaaliLaaksonen Tomi
33'MaalisyöttöVallinkoski Joel
38'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
40'MaaliKalteva Toni
40'MaalisyöttöPerätalo Elias
43'MaaliVastustajan pelaaja
48'MaaliVastustajan pelaaja
50'MaaliTiilola Aleksi
50'MaalisyöttöVallinkoski Joel
53'MaaliVallinkoski Joel
53'MaalisyöttöHakulinen Joonas
56'MaaliVastustajan pelaaja