Miehet, Suomisarja 2024 - 2025

FoSu - SCH   5 - 7

Jokioisten Leipä Areena

Täydet pisteet mukaan Forssasta!

Tupa oli Jokioisten Leipä-Areenalla täysi, kun kauden ensimmäisestä sarjapelistä käytiin nappaamassa täydet pisteet.

Ensimmäisen erän alussa FoSu pääsi 2-0 johtoon, mutta Kaltevan ja Metsälän osumien jälkeen toiseen erään lähdettiin 2-2 tilanteesta.

Toisessa erässä päästettiin FoSu taas 4-2 johtoon, erän lopussa Turpeinen kuitenkin kavensi tilanteeksi 4-3 ylivoimalla Sepän syötöstä.

Kolmannen erän alkupuolella Metsälä onnistui kahdesti ja siirryttiin ensimmäistä kertaa johtoon pelissä. 4-6 osumasta vastasi Pekaristo ja kun Metsälä teki vielä pelin neljännen maalinsa päästiin jo kolmen maalin erolla karkuun. FoSu kavensi loppunumeroiksi 5-7.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensimmäistä kotipeliä, joka pelataan ensi viikon lauantaina 21.9. klo 16 Martinhallissa, jolloin vastaan asettuu Steelers. Tervetuloa!

Tilastot
FoSu

5 - 7

2 - 22 - 11 - 4
1'MaaliVastustajan pelaaja
5'MaaliVastustajan pelaaja
6'MaaliKalteva Toni
6'MaalisyöttöTurpeinen Mikko
9'MaaliMetsälä Teemu
9'MaalisyöttöSeppä Miro
27'MaaliVastustajan pelaaja
36'MaaliTurpeinen Mikko
36'MaalisyöttöSeppä Miro
36'MaaliVastustajan pelaaja
37'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
42'MaaliMetsälä Teemu
42'MaalisyöttöSeppä Miro
43'MaaliMetsälä Teemu
43'MaalisyöttöKalteva Toni
45'MaaliPekaristo Aleksi
45'MaalisyöttöNiemi Tatu
51'MaaliMetsälä Teemu
51'MaalisyöttöSeppä Miro
53'MaaliVastustajan pelaaja