P11 jatkoi vahvoja otteita
Julkaistu: 02.03.2020 00.00

P11 jatkoi vahvoja otteita

Joukkueen sarjapelit jatkuivat viikonloppuna tuplaturnauksella Ruskeasuolla ja tuliaisina oli voitot kaikista peleistä. Lauantaina SCH Tiikerit oli tulessa kilpasarjan peleissä ja SCH Jaguaarit sunnuntaina alemmassa haastajasarjassa.

Tiikerit jatkoivat vahvoja otteita kevätkauden kolmannessakin turnauksessa ottamalla voitot kaikista kolmesta pelistä. Voitot järjestyksessä PSS Karhut 5-3, M-Team Blue 9-6 ja päivän viimeisessä pelissä Oilers Bluestorm 9-2. Ensimmäinen ottelu oli päivän kovavauhtisin ja myös tasollisesti meidän pojilta paras, muutoin parasta pelivirettä ei viikonloppuna löydetty ja tuloksista huolimatta joukkuepelaaminen oli hieman takkuista. Kevätkauden kaikista yhdeksästä pelistä on kaivettu voitot, joten siltä pohjalta on hyvä jatkaa pelin kehittämistä positiivisessa valossa.

Jaguaarit pelasi sunnuntaina ainoastaan kaksi ottelua ja tiukkojen vaiheiden jälkeen kaivoi voitot kahteen kertaan EräViikingeistä, ensimmäisessä pelissä kaatui ErVi Pihlajisto 7-5 ja toisessa ErVi Käpylä 6-4. Voitoista huolimatta myös Jaguaareilla oli samoja haasteita parhaan pelivireen ja joukkuepelaamisen löytämisessä vaikka paikoin syöttöpeli päivän aikana toimi mallikkaastikin. Myös Jaguaarit pelaa vahvaa kevättä ja kahdeksasta pelistä saldona nyt seitsemän voittoa.

Kevään teemat ovat selkeät ja jatkamme yhdessä joukkueen kanssa positiivisin mielin lajin parissa mukavien elämysten hakemista ja samalla joukkuepelin kehittämistä tulevia kausia ajatellen.

Seuran uusimmat