Sunnuntaina naiset kamppailivat Lohjalla!
Julkaistu: 21.10.2019 00.00

Eilen pelattiin lohjalla kaksi peliä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli HIFK Team. SCH hallitsi peliä hyvin alusta lähtien, mutta vetopaikoille ei oikein päästy. Toiseen erään lähdettiinkin edelleen 0-0 lukemissa. HIFK sai muutaman hyvän paikan josta rokottivat meitä toisessa erässä. Vasta kolmannen erän lopussa SCH teki ensimmäisen maalinsa, kun #22 Leena Mölsä pisti vastustajan verkot heilumaan. Peli päättyi 1-3 HIFK voittoon. Toisessa pelissä vastassa oli GrIFK. SCH teki pelin avausmaalin kun Fiija Ketonen #14 pääsi laukomaan. Toinen erä pelattiin tasaista juoksua kentän päästä päähän, mutta maalit pysyivät puhtaina. SCH otti erän lopussa yhden jäähyn. Kolmanteen erään lähdettiin siis SCH:n johtaessa 0-1. Erää oli pelattu 1:04, kun #20 Kikka Janhunen pääsi yksin koko kentän läpi, ja taisi käydä vastustajan maalin takanakin jonka jälkeen pääsi vielä vedolle ja teki kuin tekikin SCH:n toisen maalin. Vastustaja pääsi kerran kaventamaan muutamaa minuuttia ennen pelin loppua, mutta SCH puolustus oli viimeiset minuutit tiukkana ja peli päättyi 1-2 SCH voittoon! Eilisen päivän otteluiden jälkeen SCH on sarjataulukon toisena!