SCH Salamat jatkoi eliittisarjassa vakuuttavasti
Julkaistu: 03.02.2019 00.00

07-Poikien eliittisarjan toinen kierros pelattin Kauklahdessa. Päivän ensimmäisessä pelissä Salamat kohtasi Light Ironin Pornaisista. Kuten jo ensimmäisen pelin jälkeen voitiin ennakoida, pelistä tuli todella tasainen. Salamat aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi 10 minuutin pelin jälkeen 2-0 johtoon. Light Iron kuitenkin kavensi pelin puolen minuutin jälkeen 2-1. Seuraavat 2 erää oli tasaista vääntöä, SCH hieman hallitsi peliä, mutta ei onnistunut hyödyntämään maalipaikkoja. Toinen ja kolmas erä menivät 1-1, joten Salamat ottivat kaksi sarjapistetä 4-3 voitolla.

Päivän toisessa pelissä Salamia vastaan tuli Erä Viikingit Helsingistä. Ottelun alussa Salamat eivät olleet ihan herellä ja ensimmäinen erä eteni puoleen väliin tasaisissa merkeissä. Erän lopussa Salamat mätti kaksi nopeaa maalia, erä päättyi 4-2 salamille. Seuraavat kaksi erää menivät sitten jo selvästi Salamille ja peli päättyi selviin 11-4 lukemiin.

Sarjassa vietetään nyt kuukauden tauko, seuraavat pelit on 2.3.2019 jolloin vastaan tulee molemmat Oilerssien joukkueet.

SCH Salamat siis johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä, myös maaliero seuraavaan on selvä.