SCH P04 haastajien maalirikkaat pelit Vantaalla
Julkaistu: 19.12.2018 00.00

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli M-Team II. Peli alkoi M-Teamin rynnistyksellä, mutta pikkuhiljaa SCH pääsi peliin mukaan. Avausmaali nähtiin noin yhdeksän minuutin kohdalla, kun SCH:n Hannes Kärki viimeisteli 1-0 osuman siirretyn rangaistuksen aikana. Tauolle lähdettiin 2-0 johdossa Oskari Jussilan ylivoimamaalilla. Toinen erä oli alkuun SCH:n hallintaa ja kaksi maaliakin nähtiin, mutta loppupuolella ote herpaantui ja M-Team oli jatkuvasti tekopaikoissa tehden myös kaksi maalia. Maalivahti Elmeri Koskelan tärkeiden pelastusten ansioista erä päättyi lukemissa 4-2. Kolmannen erän alkuun M-Team saikin sitten tärkeän kavennusmaalin. SCH ei tästä lannistunut vaan maalitehtailu toiseen päähän alkoi urakalla: Hannes Kärki, Miro Seppä, Jasper Lempinen ja Markus Raunio iskivät kaikki kaksi maalia mieheen ja taululla nähtiin loppuluvut 13-5.

Päivän toinen peli oteltiin fyysisempää Icehearts Punaista vastaan. SCH:n karvaus oli sovitun maltillista ja Icehearts pääsi pyörittämään peliä. Avausmaali syntyi 3 minuutin kohdalla, kun Iceheartsin numero 25, Johanel Lago oli jätetty takatolpalle ilman miesvartiointia. Toisen maalin Icehearts teki rangaistuslaukauksella. Tämän jälkeen SCH ryhtyi karvaamaan aktiivisemmin ja tulosta alkoi syntyä. Erän lopulla Hannes Kärki tasoitti lukemat kahteen kahteen. Toisen erän alku olikin sitten sysimusta. Icehearts teki kolme maalia alle minuuttiin pääosin SCH:n virheistä. Tästä SCH sisuuntui ja Miro Seppä viimeisteli erän päätöslukemat 5-6 SCH:lle läpiajomaalilla. Kolmannessa erässä tehtiin maaleja tasatahtiin. Iceahearts oli jo kahden maalin johdossa, mutta tämänkin SCH tasoitti Oskari Jussilan toimesta. Erän loppupuolella jaettiin pari rangaistusta, joiden aikana Icehearts pääsi niittaamaan voittomaalin. Tasoitusta haettiin ilman maalivahtia, mutta omissa soi, kun vastustajan numero 23 Miika Peteri pääsi maalaamaan puolesta kentästä loppuluvut 9-11 Iceheartsille. SCH:n peli kaatui omiin virheisiin, eritoten miesvartiointi ja viisikkopuolustaminen olivat puutteellisia. Revanssia tullaan hakemaan.