Kausi on startattu ja vuosikokous pidetty
Julkaistu: 19.09.2018 00.00

Kausi on startattu ja vuosikokous pidetty

Vuosikokous pidettiin 19.9.2018 Martin ruokalassa. Mitään suurta yleisöryntäystä tapahtuma ei kerännyt, sillä paikalle saapui yhdeksän seuran jäsentä. Paikalle olisi kaivattu kyllä enemmänkin väkeä, sillä kokouksessa päätetään kuitenkin kaikkien yhteisistä asioista.
Läsnäoloprosentti oli noin 2 %.

Asialistan asiat saimme kuitenkin käytyä läpi. Kuten aina, jäsenmaksun suuruus herätti keskustelua. Seuran talous on nyt hyvässä kunnossa, mutta edellisen kahden kauden ajan ollut 60 euroa tarkoittaa käytännössä nolla budjettia, eikä rahaa ole seuran kehittämiseen. Esityksiä jäsenmaksun suuruudeksi oli kaksi, säilyttää 60 €, tai nostaa summa 75 euroon, ja lisätä valmentajille järjestettävien koulutuksien määrää. Kahdesta esityksestä läpi meni 75 euroa äänin 5 vs 3, yksi jäsen ei ollut äänivaltainen. Seura laskuttaa tämän summan jäsenistöltä. Yritämme valjastaa Suomisportin laskutuspalvelun toimimaan tätä varten, silloin jäsenmaksu tulee maksuun lisenssin oston yhteydessä. Lisenssittömät ja lisenssin jo ostaneet laskutetaan erikseen.

Keskustelua käytiin myös menneestä ja tulevasta kaudesta. Hallitus päätti talvella purkaa miesten joukkueet, ja kasata kaksi toimivaa joukkuetta. Kolmas olisi ollut mahdollinen jos pelaajia olisi riittänyt. Päätös puhututti jo keväällä, mutta vaikuttaa tuoneen uutta puhtia miesten joukkueisiin. Miehet Edustuksella on iso virkeä nippu kasassa, ja valmennus täysillä mukana. Miehet Edustuksen päävalmentajaksi valittiin Tomas "Ledin" Nurmi. Miehet II valmentajaksi valittiin, myös aikaisemmin Miehet II taustoilla ollut, Juha Koskinen. Pelit kokonaan lopettavia, ja seuraa vaihtavia pelaajia oli muutamia, mutta mitään joukkopakoa ei tullut. Miehet II huolisi vielä lisääkin pelimiehiä, eli rohkeasti mukaan vain!

Puhuttiin myös seuralle hankitusta Netvisor taloushallinta paketti. Netvisor integroituu Jopoxiin, ja tulee helpottamaan joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien arkea huomattavasti. Netvisor taipuu mm. budjetointiin, laskutuseen sekä niiden automaattiseen seurantaan. Palvelu aktivoitui sunnuntaina, ja yritetään saaada joukkueiden käyttöön niin pian kuin mahdollista. Palvelun kulut menevät toistaiseksi seuran varoista.

Nyt uuden jäsenmaksun turvin toimihenkilöille on luvassa koulutuksia. Valmentajille järjestetään ainakin SBV 1 koulutusta sekä valmennuspäällikkö Marko Huhtamellan järjestämiä seuran sisäisiä koulutuksia. Myös ulkopuolista, kohdennettua pelaaja-, sekä valmentajavalmennusta on luvassa. Huoltajille on järjestetään räätälöity EA koulutus, jojoille sekä rahastonhoitajille seuran sisäisiä palavereja sekä koulutusta. Seura yhdessä Miesten Edustuksen kanssa tulee kauden aikana panostamaan edareiden kotiotteluiden ottelutapahtumiin. Joitain yhteistyökumppaneita olemme jo löytäneetkin. Hyvinkään otteluissa on aina ollut hyvät katsojamäärät, joten tavoite meillä pitääkin olla tarjota pääsylippurahoille vastinetta! Pääsylippu maksanee tällä kaudella saman kuin aina ennenkin, eli halpaa on!

Olemme nyt tilanteessa jossa perusasiat alkavat olla hienosti järjestyksessä, ja voimmekin alkaa keskittymään kehittämiseen. Tästä on hieno jatkaa kohti uutta kautta, uusia pelejä, onnistumista ja oppimista. Yhdessä joukkueena, yhdessä seurana me teemme tästä hyvän.

Onnea kaikille kaudelle 2018 - 2019

Jani Ahola
Puheenjohtaja
Sport Club Hyvinkää ry


Kokouksessa valittu hallitus:
Jani Ahola (jatkava)
Puheenjohtaja

Emmi Saarinen (uusi)
Varapuheenjohtaja

Johanna Saha (jatkava)
Taloudenhoitaja

Marko Lahtinen (uudehko)
Hallituksen jäsen

Pekka Haukka-aho (jatkava)
Hallituksen jäsen

Saara Huurinainen (uusi)
Varajäsen

Marko Huhtamella (uusi)
Varajäsen

Tomi Laaksonen (uusi)
Varajäsen

Seuran uusimmat