Vahvistuksia valmennukselle - SCH palkkaa uuden seuratyöntekijän!
Julkaistu: 26.04.2018 00.00

Vahvistuksia valmennukselle - SCH palkkaa uuden seuratyöntekijän!

Seura on saanut uuden huikean vahvistuksen Marko Huhtamellasta joka aloittaa seuran uutena valmennuspäällikkönä. Marko aloittaa jo nyt kevätkauden päätteeksi joukkueiden taustoihin tutustumisen, ja ensi kauden suunnitelmien rakentamisen. Marko on pitkän uransa aikana ehtinyt pelaamaan useissa eri joukkueissa monilla eri tasoilla. Samanaikaisesti hän on valmentanut junioreita, naisia kuin myös miehiä. Päättyneen kauden Marko on toiminut naapuriseuramme Nurmijärven SB-Pron valmennuspäällikönä.

Markon päätehtäviä seurassa tulee olemaan Miesten Edustuksen valmennukseen osallistuminen, seuran pelaajapolku, valmentajien koulutukset sekä ikäkausiryhmien kausisuunnitelmien suunnittelu yhdessä ikäkausiryhmien valmentajien kanssa. Pelaajapolun myötä tulee seuraan yhtenäisempi valmennuslinja ja hyvä pohja sekä uusille, että vanhoille valmentajille minkä mukaan työtä tehdä.

Markosta seura saa todella motivoituneen ja ammattitaitoisen päävalmentajan, joka tulee nostamaan seuran uudelle tasolle askel askeleelta. Lyhyellä aikavälillä ei ihmeitä tapahdu, mutta valmennuspäällikkö on investointi tulevaisuuteen. Vain aika näyttää kuinka nopeasti pelaajat ja taustat omaksuvat uudet kuviot ja saamme selkeitä tuloksia. Marko tulee nostamaan valmennuksen tasoa kaikissa ikäluokissa kouluttamalla sekä ohjaamalla. Meidän tehtäväksemme jääkin tuon kaiken opin vastaanottaminen ja sisäistäminen.

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta!

Seuran uusimmat