M2 lenkkipolulta saliin
4.8.2016 23:34 Uutisointi / Miehet 2

SCH M2 lenkkipolulta saliin

M2 joukkueen kesä on mennyt kesäkuun alusta saakka Sveitsin metsissä lenkkipolulla, rappusissa sekä loikkatreeneissä. Toukokuun lopussa halukkaille vapaaehtoisille pidettiin kuntotestit, jossa jokainen halukas pystyi mittaamaan oman lähtötasonsa tulevaa kesää varten. Tuolloin muutamilla pelaajilla varmasti avautui silmät omasta kuntotasosta.

Valmennus antoi pelaajille tehtäväksi löytää kesätreeneihin motivaatio omasta elämästään. 6-divarissa pelaaminen ei varmasti herätä liikoja haluja hikoilla lenkkipolulla. Oma halu jaksaa paremmin työssä, vapaalla sekä joukkueen mukana, on ainoa asia joka antaa voimaa pelaajalle hikoilla joukkueen treeneissä kesällä. Valmennuksen kauppaama ajattelumalli juurtui joukkueeseen melko mukavasti, sillä treeneissä oli pääsääntöisesti 6-10 pelaajaa. Ensimmäisen kauden kesätreeneiksi määrä oli kohtuullinen. Siksi niihin täytyy olla tyytyväinen. Toki aina parannettavaakin löytyy.

Joukkue karistelee lenkkipölyt jaloistaan ja suuntaan syksyn kuntotestien kautta salivuoroille. Elokuussa ja syyskuussa joukkue pelaa harjoitusotteluita joissa aletaan rakentamaan joukkueen peliä pala palalta tulevaa kautta varten. Peliä lähdetään rakentamaan tyhjältä pöydältä pelaajien vahvuuksien mukaan. Vahvuuksien vahvistaminen sekä heikkouksien kehittäminen ovat tulevan kauden pääteemat.

Joukkueen pelaajat ovat osoittaneet sitkeyttä, veljeyttä ja taistelutahtoa kesän treeneissä, jonka toivotaan siirtyvän myös parketille. Tulevalla kaudella joukkueen tarkoituksena on pelata aktiivista ja haastavaa salibandya. Virheitä varmasti tapahtuu kentällä kauden aikana, mutta niiden kanssa pyritään elämään.

Valmennuksen tarkoituksena on pitää laadullinen suoritustaso korkealla koko kauden ajan ja näin tarjota kehittymisen mahdollisuus kaikille niille pelaajille, jotka ovat itse valmiita haastamaan itsensä. Alusta saakka tarkoituksena on ollut tarjota laadukasta tekemistä aladivareissa niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan. Haluamme haastaa itsemme ja katsoa kuinka pitkälle se kantaa. Emmekä häpeile sanoa sitä.

Tällä hetkellä joukkueessa on listoilla 15+2 pelaajaa. Mukaan otetaan vielä uusia pelaajia kunnes rosteri on tarpeeksi suuri takaamaan jokaiseen peliin 15+2 miehistö. Joten uudet pelaajat voivat halutessaan ottaa yhteyttä joukkueen taustoihin, mikäli kiinnostus toimintaan heräsi.

Treeni terveisin

M2 joukkueen valmennus


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat