PJ Palsta

11.9.2016

Kausi 2016 - 2017 alkaa.

Alkava kausi jatkaa suurin piirtein siitä mihin keväällä jäätiin. Pelaajamäärä jatkaa tasaista kasvua nuorimmissa ja vanhemmissa junioreissa jatkuu pelaajapula. Ikävä kyllä tämä tarkoitti sitä, ettei B ja A juniorijoukkueita saatu poikiin. Tässä on juuri valitulle hallitukselle ehkä se suurin haaste, miten saamme C, B ja A junioreihin pelaajia. Onneksi pikkujunnuissa pelaajia riittää!

Miesten edustus aloittaa Suomen Cup taipaleensa 17.9 ja 2-divari aloitetaan Martissa 1.10.2016. Joukkue on muuttunut hieman, joitakin lopettaneita ja muutama uusi kasvo. Suurin muutos on se, että joukkueella on nyt vastuuvalmentaja parin edellisvuoden pelaajavalmentaja käytännöstä poiketen, hyvä niin.

Jatketaan kaikki yhdessä SCH:n kehittämistä!17.12.2015

Joulu lähestyy ja vuosi 2015 vetelee viimeisiä.

SCH:n toiminta on ollut vilkasta ja koko seuran toiminta nousujohteista. Kiitos kaikille pelaajille ja taustavoimille kuluneesta vuodesta, jatkakaa samaan malliin vuonna 2016. Vuosi 2016 on SCH:n juhlavuosi, seura täyttää 10 - vuotta(14.6.2016) Tapahtumia tulossa keväästä alkaen. Nyt huilataan hetki jotta kaikki energia on käytössä kun kausi taas jatkuu.

Hyvää Joulua ja onnellista Uuttavuotta 2016

4.9.2015

Kausi 2015 - 2015 on pyörähtänyt kivasti käyntiin ja pelaajia taustoinenén on alkanut näkyä saleilla mukavasti. Joissain ikäryhmissä reilua kasvua kevään jälkeen ja toissain taas hieman pelaajakatoa. "Kilpailu" pelaajista on saanut ikäviäkin piirteitä... nuoren on valittava mielestäni liian aikaisin se YKSI laji johon pitää keskittyä. Monipuolisuus on kaikkien eduksi ja kehittää urheilijaa siihen päälajiin minkä hän sitten myöhemmin valitsaa omakseen.

Yhteistyötä eri lajiseurojen kanssa on kehitettävä ja tiivistettävä käytettävien resurssien mukaan.

SCH on saanut pitkän tauon jälkeen kokoon myös tyttöjen ja naisten joukkueet. Miehet edustu on vahvistunut kesän aikana, joten eiköhän tavoite ole karsinnoissa.

Vehkojan poalloilupyhättö on saanut pelialustakseen maton (vihdoinkin) suuri kiitos siitä Hyvinkään kaupungille.

Oikein hyviä treenejä ja pelejä kaudelle 2015 - 2016 ja menestystä kaikille joukkueille!

3.3.2015

Kevätkausi on edennyt jo monilla joukkueilla loppusuoralle, hienoja suorituksia on ollut kautta linjan.

Pelien jälkeen on aikaa vetää hieman happea, ennen kuin aloitetaan valmistautuminen jo kauteen 2015 - 2016.

Salivuorot on haettu ensikaudelle, toivottavasti saamme ainakin yhtähyvät kuin kuluvalla kaudella, miks ei jopa paremmat:)

Vuosikokous lähestyy (17.3.2015), toivottavasti saamme uuden osallistujaennätyksen, sillä kokouksessahan päätetään tärkeistä asioista ja rakennetaan yhdessä tulevaisuutta.

Itse olen ollut hallituksen hommissa 3 vuotta (vuosi junnuvastaavana ja kaksi pj:nä) Katsotaan yhdessä, että saamme toimivan ja työteliään ryhman kasaan, sillä töitä on paljon tekemättä ja uutta tulee lisää koko ajan.

Mutta eiköhän nykyisetkin ole saaneet jotain aikaan.

Haluankin kiittää Teitä kaikkia työnteosta SCH:n kehittämisessä!

22.12.2014

Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille, JOJO:ille, vanhemmille, faneille ja kaikille muille SÄBÄ taustoille ja toimijoille vuodesta 2014.

Vuosi 2015 tuo lisää haasteita ja runsaasti toimintaa. Jatketaan samaan malliin.

Hyvää Joulua ja Uutta vuotta 2015 kaikille!

24.11.2014

Kausi 2014 -2015 on lähtenyt hienosti liikkeelle SCH:ssa

Martissa ja Vehkojalla on nähty hienosti järjestettyjä junioriturnauksia, kiitos taustoille. Muutenkin juniorit ovat pelanneet hienoja otteluita. Edustuskin kiipeää kohti sarjakärkeä sitä mukaa kun kausi etenee ja eiköhän muutama jo lopettanut tai muualle siirtynyt palaa rinkiin... (Martissa havaittua)

Kaupungin liikuntatoimelle isot kiitokset, sillä pikkuhiljaa saamme lisää kaukaloita Marttiin, jolloin saamme halliin kaksi hyvänkokoista kenttää ja näin tehostettua tilan käyttöä. Myös maalit saamme kuntoon Vehkojalla ja Martissa kun verkot ja laahukset saamme korjattua.

Syksyn aikana on käyty kaksikin hyvää palaveria liikuntatoimen ja muiden joukkueiden kanssa mm. salivuorojen jakoperusteista, joita tullaan päivittämään seuraavaan hakuun. Nyt näyttää siltä, että systeemi paranee koko ajan ja mahdollisuuksissa on, että saisimme säbä vuoroja peräkkäin jolloin laitojen kasaaminen ja purkaminen veisi mahdollisimman vähän treenausaikaa.

Vuosi on lopullaan ja joulu painaa päälle. Muutamat pelit vielä ja sitten kinkun kimppuun! Hyviä loppupelejä kaikille, ja tulkaahan täyttämään Martin halli edustuksen peleihin!

30.9.2014

Nyt se kauan odotettu kausi 2014 - 2015 alkaa. Monella joukkueella treenipelejä alla, edustuskin saanut kasattua kovan jengin ja Suomen Cup:n 3. kierros edessä, hyvältä näyttää, kiitos siitä kaikille pelaajille, valmentajille, jojoille ja pelaajien vanhemmille sekä muille taustahenkilöille.

Maalivahtienkin tehotreenit aloitettu, uusi joukkue SCH MaMit aloittanut toimintansa (mukaan mahtuu naispuolisia harrastajia)

Kaikki hyvin? No koskaan ei ole kaikki hyvin, vaikka suurempia murheita ei olekaan. Aina töitä riittää säbän ja seuran kehittämisessä, sitä vartenhan tätä tehdään.

Hallihanke on kaikkien huulilla ja pyörii ajatuksissa koko ajan. Projekti ei ole kuollut ja kuopattu.... Toivotaan parasta ja tehdään kaikkemme sen eteen että se toteutuu.

Hyviä pelejä kaikille joukkueille, pitäkää hauskaa säbän parissa.

12.8.2014

Kausi 2014 - 2015 aloitettiin saliharjoittelun osalta ma. 11.8.2014

Hyvältä näyttää lähes kaikissa joukkueissa, porukkaa riittää!

Murheena ... jo perinteisesti edustusjoukkue. Keväällä 2014 jatkajia oli pitkä lista, mutta nyt ei hyvältä näytä. Miksi aina sama porukka, täytyy selvittää ja pohtia mitä teemme väärin. Myös yhdessä junnuporukassa kato käynyt, mutta yhteistyö käynnistymässä toisen joukkueen kanssa, hyvä näin.

Kovia treenejä kaikille ja hyvää kautta 2014 - 2015

9.4.2014

Seuran vuosikokous saatiin eilen läpi ilahduttavan suurella joukolla, kiitos kaikille osallistuneille.

Hallituskin saatiin kasaan kivuttomasti, sillä näyttää siltä että töitä seuran eteen halutaan tehdä, myös hallituksen ulkopuolella, se nähtiin kokouksessa.

Uuden hallituksen toimintaa terävöitetään, sillä töitä on paljon edessäpäin, tässä tehtäväjaot:

- Junioritoiminna kehittäminen, Ari Ratinen ja Juha Mämmi

- Markkinointi ja viestintä, Jarmo Rantanen

- Edustus- ja aikuisjoukkueet, Jukka Kuri

- Projektit (varajäsenet) Ari Junkkarinen, Matti Siitari ja Ari Vuorinen

- Itse jatkan puheenjohtajana, kiitos kaikille luottamuksesta.

Kiitos edellisen hallituksen työskentelyyn osallistuneille.

Kokouksen pöytäkirja laitetaan jakoon, kunhan pöytäkirjantarkastajat ovat kahlanneet sen läpi, seuran säännöt, linjaukset yms. saadaan hienosäädön jälkeen jakoon pääsiäisen jälkeen.

Nyt vielä kevään viimeiset pelit, turnaukset ja harjoitukset innolla läpi ja kohti kesäharjoittelukautta.

Marko Lahtinen

27.3.2014

Viimeisiä viedään, niin kauden pelien kuin nykyisen hallituksen kanssa.

Seuran vuosikokoushan pidetään 8.4.2014 klo. 18.30 Martin koululla. Kovin isoja asioita ei ole esityslistalla, mutta tässä muutamia.

- tilinpäätös 2013

- toimintasuunnitelma 2014-2015

- seuran säännöt

- uuden hallituksen (5+3) valinta, tämä lienee helpoin ja nopein osuus ....

- muut asiat,

jossa tulen nostamaan esille futsalin osallistumisen seuran toimintaan... toivottavasti saadaan kokoukseen futsalin edustajia!

Toivonkin, että kokoukseen osallistuu tänä vuonna poikkeuksellisen paljon osallistujia, nähdään kokouksessa.

18.2.2014

Kevät 2014 on kovassa vauhdissa, eikä kautta ole paljoa jäljellä.

SCH:n 04:lla oli hieno kotiturnaus Vehkojalla, järjestelyt toimivat erinomaisesti, kiitos joukkueen taustoille.

4.3.2014 on Hyvinkään kaupungin järjestämä seurafoorumi, missä saamme kuulla ja vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin: salivuorot, toiminta-avustukset, liikunnan investoinnit, harrastemessut jne.

On myös aika valmistautua SCH:n vuosikokoukseen, jossa seuralle valitaan uusi hallitus. On enemmän kuin toivottavaa, että kokoukseen osallistuu molemmista lajeistammemahdollisimman paljon osallistujia. Kokouspaikka ja - aika ilmoitetaan myöhemmin.

Hyviä pelejä kaikille!

3.1.2014

Syksyn 2013 toiminta saatiin kunnialla pakettiin ja joulun aikaan hieman vedettiin happea ja lihottiin muutama painoyksikkö.

Kevät 2014 on jo taydessä vauhdissa ja hyvältä näyttää pelien osalta. Junnut menevät vauhdilla eteenpäin samoin miehet 2. divarissa.

Keskustelukin käy palstoilla ja saleilla vilkkaana. Seurallahan on edelleen ongelmana se, että olemme lauma joukkueita, joiden keskenäinen yhteistyö on vähän niin ja näin. Nyt on pienellä porukalla lähdetty miettimään keinoja, miten vanhemmat ikäryhmät saadaan pidettyä lajin- ja SCH:n parissa. On keskusteltu yhdistelmäjoukkueista 00/99/98 ikäryhmissä ja toimiinkin on ryhdytty, nimittäin yhteistreenejä on vedetty jo jonkin aikaa ja keväällä katsotaan mitä on saatu aikaan ja mihin ikäluokkiin riittää joukkueita ja millä kokoonpanolla. Nuoremmissa ei ole mitään murheita, sillä pelaajia riittää.

Itselläni on muutamia toiveita ja tavoitteita lajin ja seuran suhteen:

1. Kaudella 2014 - 2015 edustusjoukkue lähtee tavoittelemaan nousua 1. divariin

2. Vanhempiin ikäryhmiin kilpasarjajoukkueet, sekä koottu / kootut haastajajoukkueet

3. Akatemian kehittäminen väyläksi edustusjoukkueeseen

4. Uusia valmentajia ja JOJO:ja saatava lisää (SCH tukee koulutusta taloudellisesti)

5. Näkyvyyttä lisää (katuvarsi mainonta vihdoin alkamassa)

6. Katsomoon omia junnuja lisää, sekä muita lajista kiinnostuneita

jne. näistä myöhemmin lisää, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi....

Hyvää kevättä!

25.8.2013

Kausi 2013 - 2014 on alkanut vihdoinkin salien auettua, on ehditty pelata jo muutama harjoitusottelukin.

Uusia pelaajia on saatu niin juniori kuin edustusjoukkueeseenkin, mutta osalla joukkueista on pientä puutetta pelaajista. Onkin ensiarvoisen tärkeää, että opettelemme yhteistyön merkityksen eri joukkueiden välillä. Pelaajalainat niin harjoituksissa kuin peleissäkin mahdollistavat täysipainoisen harjoittelun ja riittävän pelaajamateriaalin peleihin. Tässä roolissa valmentajat ja JOJO:t ovat tärkeässä asemassa.

On myös pelaajien kehittymisen kannalta tärkeää päästä treenaamaan ja pelaamaan itseään vanhempien kanssa.

Edustusjoukkuekin saatiin kokoon, vaikka loppumetreille se meni. Mutta nyt kasaan saatu ryhmä taistelee taas kerran 2-divisioonan kärkipaikoista. Iso kiitos joukkueen kasaamisesta kuuluu uusille valmentajille Ari (Arska) Vuoriselle ja Petri (Pete) Tuomiselle ja aina korvaamattomalle takapirulle Panzelle.

Kiitos myös uusille ja jatkaville pelaajillemme jotka antavat meille lauantai- ja perjantai iltaisin mahtavaa viihdettä Martin hallissa. Toivonkin että kaikki junnut vanhempineen, sukulaisineen ja kavereineen nähdään näissä otteluissa.

Toivotan kaikille joukkueille hyviä pelejä kaudelle 2013 – 2014.

Onnea myös käsipalloilijoille, jotka siirtyivät Falcons leiriin.

Marko Lahtinen

15.5.2013

Moi kaikki SCH:n pelaajat, taustahenkilöt ja kannattajat.

Kausi 2012-2013 on takanapäin ja työntäyteisen kauden jälkeen on mukavia uutisia tulossa.

Uusi juniorijoukkue saadaan näillä näkymin 00 tyttöihin ja 05/06 poikiin.

Lisäksi M3 ja M4/ Akatemia saavat uusia voimia helpottamaan omien junioreiden taivalta ylöspäin.

Junioripolku onkin seuran lähivuosien päätavoite. Omille junioreille pitää löytää mahdollisuus kehittyä omassa seurassa aina edustusjoukkueeseen saakka, joka toivottavasti lähitulevaisuudessa vakiinnuttaa paikkansa 1-divarissa??

Lisäksi seuran joukkueiden yhteistyön merkitys kasvaa hankalien (puutteellisten) harjoitusolosuhteiden vuoksi.

Hallihanke … tuntuu ikuisuusprojektilta, mutta töitä tehdään koko ajan pienin askelin.

Toivotan hyvää kevättä kaikille ja muistutan kesätreenien ja pihapelien tärkeydestä, lepoa ja hauskanpitoa unohtamatta.

Marko Lahtinen

Ajankohtaista (21.4.2013)

*Salibandyn perinteinen Hyvinkää - Riihimäki -kaupunkiottelu pelataan tänä vuonna Hyvinkäällä Martissa 18.5.

Ajankohtaista (24.4.2012):

*Viime vuonna haetut salivuorot ovat voimassa kaksi vuotta eli siis vielä tulevan toimintakauden 2012-2013.


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat