Tytöt 2011-2014, T10 sarjapelit

SCH - Tiikerit Punainen

Masala, Jooareena

T10-tytöt Masalassa 27.11.2022

T10-tyttöjen sarjapelit jatkuivat viikonloppuna Masalassa. Tällä kertaa vuorossa oli kolme ottelua. Poisjääntien vuoksi rivissä oli vain 6 tyttöä ja maalivahti, mutta siitä huolimatta pärjättiin ihan mukavasti.

Aamun ensipelissä kohdattiin Nurmijärven SB Pro punainen. Tytöt taisivat olla tässä ottelussa vielä hiukan unessa, mutta maaleja tehtailtiin puolin ja toisin. SB Pron tytöillä oli tehokas toinen kenttä joka pääsi usein hyville vetopaikoille. Peli hävittiin lopulta 4-6.

Toisessa pelissä vastaan asettui kotihallissaan pelannut Rangers Ahmat. Peli pyöri enimmäkseen vastustajan kenttäpuoliskolla ja maalijyvä oli SCH:n tytöillä kohdillaan. Puolustuspäähän oltiin myös saatu terävyyttä edellisestä ottelusta oppineena. Tästä selkeä voitto 8-1.

Kolmannessa ottelussa kohtasimme Tiikerit Punaisen Vantaalta. Sarjan ensimmäisessä pelissä oltiin hävitty kirvelevästi maalilla, joten nyt SCH:n tytöillä oli revanssin paikka. Ensimmäinen erä olikin tasaista vääntämistä ja tauolle mentiin 1-1 tasalukemissa. Toinen erä pelattiin käytännössä viidellä pelaajalla pienten loukkantumisten vuoksi, mutta tytöt jaksoivat silti kamppailla ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Voittolukemat 9-1. Ottelussa oli monta onnistujaa.

Seuraava kierros pelataankin sitten kotona, eli Onni Areenalla 10.12 ennen joulutaukoa.