C1 pojat / P04, C1-Pojat Haastajajatkosarja

Icehearts Punainen - SCH Red

Masala

C1 karussa Masalassa

SCH Red 04 pojat suuntasivat karkauspäivänä Kirkkonummelle. Edellisellä kierroksella puolustamisen kanssa oli haasteita, joten päivään lähdettiin puolustus edellä. Ensimmäinen vastus oli tuttu Icehearts Punainen. Maalinteko aloitettiin toiselle minuutilla, kun SCH:n Jooa Rissanen tuikkasi maalin Aleksi Karttusen vedosta kimmonneesta pallosta. Maali tehtiin ylivoimalla. Icehearts tasoitti samoin YV:lla ja siirtyi hetkeä myöhemmin 1-2 johtoon, kun Iceheartsin ykkösmies Rainer Korp onnistui vastahyökkäyksestä. Niiles Pitkälä kuitenkin tasoitti pelin ennen erätaukoa Kasper Bordin syötöstä.

Toiseen erään peliä oli parannettava. Johtomaalin piiskasi Aleksi Karttunen Jesse Siitarin tarjoiltusta. Päivän komein maali nähtiin 1-kentän loistavan vastahyökkäyksen päätteeksi, kun Niko Andelin pääsi tinttaamaan lähes tyhjään maaliin Karttusen syötöstä. Toinen erä päättyikin SCH:n 4-2 johdossa.

Kolmannesta erästä odotettiin tasaista. Erän alku oli kuitenkin SCH:n. Karttunen jatkoi maalitehtailua Eero Vattulaisen syötöstä. Hetkeä myöhemmin Kasper Bordi onnistui kiertovedossaan Niiles Pitkälän syötöstä. Sama parivaljakko värkkäsi seuraavankin maalin. Tällä kertaa Bordi karvasi pallon SCH:lle ja Pitkälä viimeisteli. Pelin piti olla selvä, mutta Icehearts ei luovuttanut. He tekivät ensin vastahyökkäyksillä kaksi maalia ja Rainer Korpin loistava yksilösuoritus toi Iceheartsin kahden maalin päähän minuuttia ennen loppua. SCH:lle jäi kuitenkin viimeinen sana, kun Miska Kallunki täräytti 8-5 loppuluvut Karttusen mallikkaasta syötöstä.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Korska. Tasoero joukkueiden välillä oli selvä ainakin ensimmäisessä erässä, kun SCH päätti erän 4-0 johdossa. Ykköskenttä teki maaleja lähes jokaisessa vaihdossaan. Karttunen teki hattutempun ja Niko Andelin yhden maalin.

Toisen erän alkuun Korska onnistui värkkäämään yhden maalin, mutta tämän jälkeen SCH jatkoi maalitehtailuaan. Ensin Markus Raunio Jooa Rissasen syötöstä ja sitten Miska Kallunki Kasper Bordin syötöstä. Vain 15 sekuntia tästä Aleksi Karttunen lisäsi johtoa Raunion tarjoilusta. Niko Andelin hakkasi toisen erän loppuluvut 8-1 Niiles Pitkälän vedon jälkeisestä maalinedushässäkästä.

Kolmanteen erään piti pystyä pitämään tempoa yllä. Tämä onnistuikin aluksi ja Karttunen tehtaili pari maalia, toisen maalivahti Jasper Järvisen syötöstä. Kallunki lisäsi johtoa vielä yhdellä maalilla Pitkälän syötöstä. Tämän jälkeen puolustaminen herpaantui ja Korskalle annettiin kaksi maalia. Toinen ylivoimalla ja toinen tasakentällisin. Peli päättyi maukkaaseen 11-3 voittoon.

SCH olikin tällä kertaa vastustajia karussa, puolustaminen ja etenkin maalinteko onnistui. Jäämme innolla odottamaan seuraavia pelejä kahden viikon päästä.

Joukkueessa pelasivat: #1 Jasper Järvinen, #2 Jooa Rissanen, #8 Jesse Siitari. #12 Leo Sokka, #14 Eero Vattulainen, #15 Markus Raunio, #27 Niiles Pitkälä , #34 Arttu Karpinski, #35 Niko Andelin, #38 Miska Kallunki, #64 Aleksi Karttunen, #68 Werner Hintsala ja #99 Kasper Bordi.