SCH Red - Blackbirds Valkoinen

Tuusulan SBH

C1 poikien kotiturnauksesta palattiin voittajina

SCH Red 04-pojat pelasivat kotiturnauksen Tuusulan salibandyhallissa voitokkaasti.

Aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Blackbirds Valkoinen. Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja etenkin SCH:n kakkoskenttä pyöritti peliä mallikkaasti, mutta otti myös yhden jäähyn joka kuitenkin kestettiin. Sama kenttä kuitenkin värkkäsi SCH:n avausmaalin ajassa 9:27, kun Miska Kallunki viimeisteli Kasper Bordin syötöstä. Sama mies teki vielä toisen maalin erän loppuun. Tällä kertaa syöttöpisteet sai Niiles Pitkälä.

Toisessa erässä kakkoskenttä jatkoi maalitehtailuaan. Niiles Pitkälä lisäsi SCH:n johdon jo 3-0:aan Werner Hintsalan syötöstä. Blacbirds onnistui kuitenkin kaventamaan jo seuraavassa vaihdossa. Kolmannessa erässä Blackbirds sortui jäähyilyyn ja Miska Kallunki tälläsi toisesta ylivoimasta loppuluvut 4-1 SCH:lle ja samalla teki myös hattutempun. Syöttäjänä viimeisessä maalissa Oskari Jussila.

Päivä oli pitkä ja toinen peli pelattiin vasta illalla. Silti pojat tulivat hyvin latautuneina haastaamaan Tiikerit Punaista, jolle oltiin kauden aikaisemmissa kohtaamisissa lähes poikkeuksetta hävitty. Tiikereillä on muutama hyvä maalintekijä, joiden vedot oli blokattava. Tässä onnistuttiinkin hyvin ja maalissa loisto-ottelun pelannut Jasper Järvinen poimi loput. SCH teki sitten avausmaalin 6 minuutin kohdalla. Maali merkittiin Eero Aittokalliolle ja syöttöpisteet menivät Markus Rauniolle. Erän lopussa puolustaminen sitten herpaantui ja Tiikereiden paras maalintekijä Elis Tiainen pääsi tasoittamaan pelin.

Toiseen erään lähdettiin siten 1-1 tasanumeroista. Tiikerit innostuivat tasoitusmaalistaan ja siirtyivät 1-2 johtoon erän alkuminuuteilla. SCH ei tästä lannistunut ja Eero Vattulainen tasoitti pelin noustuaan jalalla koko kentän läpi. Maalivahti Järvinen antoi tähän syötön. Muutamaa minuuttia myöhemmin Eetu Vienonen vei SCH:n 3-2 johtoon Arttu Karpinskin syötöstä. Näissä numeroissa mentiin myös erätauolle.

Kolmas erä ehti vanheta vain 26 sekuntia, kun Miska Kallunki täräytti tarkan yläkulmavedon Oskari Jussilan syötöstä. Tästä Tiikerit eivät enää toipuneet. Niko Andelin laittoi erän lopussa vielä yhden maalin tyhjiin Tiikereiden ottaessa maalivahdin pois ja teki vielä illan toisen maalinsa Santeri Koskisen syötöstä 30 sekuntia ennen ottelun päätöstä. SCH kaatoi siis Tiikerit lopulta selvin numeroin 6-2.

Kotiturnauksesta palattiin siis 4 sarjapistettä rikkaampina. SCH Red pelasi ensimmäistä kertaa kolmella täydellä kentällisellä ja onnistumisia saatiin joka kentällä. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin, jotka pelataan 9.2. Tiger Sport Areenalla.

Joukkueessa pelasivat: #1 Jasper Järvinen, #2 Jooa Rissanen, #8 Jesse Siitari #10 Eero Aittokallio, #14 Eero Vattulainen, #15 Markus Raunio, #20 Santeri Koskinen, #27 Niiles Pitkälä , #33 Oskari Jussila, #34 Arttu Karpinski, #35 Niko Andelin, #38 Miska Kallunki, #66 Jasper Lempinen, #68 Werner Hintsala, #86 Eetu Vienonen ja #99 Kasper Bordi.