29
HEL
12.30
Miehet, 2. Divisioona B-taso

VKTP - SCH M Edustus   8 - 7 JA

Ruskeasuo

SCH taipui VKTP:lle 8 - 7 ja.

Päävalmentaja Matti Kaipion kommentit ottelusta:

"VKTP ansaitsi voittonsa olemalla karvanveran parempi pallollisessapelissä, meillä oli omassa pallollisessa pelissä ongelmia lähes koko pelin läpi mikä näkyi siinä ettei pystytty tuottamaan riittävästi laukaukauksi.""5-5 peli oli meiltä hiukan tukkoista, mutta erikoistilanteet oli kunnossa, kaksi av maalia ja kaksi yv maalia (5-4 ja lopussa 6-5) vastaan. Lisäksi Kieksin erinomainen maalivahtipeli antoi meille mahdollisuuden pelata tänään voitosta, vaikka oli erittäin vaikea päivä, hyvän vastustajan, sekä huomattavan suurien poissa olojen takia.""VKTP oli erittäin hyvä tänään nimen omaan heidän hyökkäys alueen pelissä, he onnistuivat rakentamaan useita teko paikkoja poikittaisista syötöstä laukoen suoraan syötöstä."

Jojo nostaa esiin myös erinomaisesti pelanneen Kieksin (28 torjuntaa, virkaveljet vastustajalla 19 torjuntaa) tämä tilasto kertoo osaltaan SCH:n tukkoisuuden päästä vedoille. Joonas Hakulinen 3 + 0, Zona tekee vahvaa kevättä. Joel Vallinkoski 0 + 2, kovalla työmaarällä loistava esimerkki muille. Johannes Leino, 2 + 1 kovalla moraalilla, Valtteri Nokkala 1 + 0 loistava esimerkki AV maalillaan, pelataan loppuun asti!

Mukaan oli saatu koko kauden kestävän taivuttelun jälkeen "vanha herra" Arttu Tuominen, loistava lisä aina vaan kapenevaan joukkueeseen. Arttu tuo tarvittavaa kokemusta ja työmoraalia joukkueelle.

Kokonaisuudessaan peli oli hieman vaisu Mustilta, omaan peliin ei oikein päästy missään vaiheessa, paljon syöttövirheitä, syötettiin kun oli paikka laukoa... lauottiin kun oli aika syöttää. VKTP oli pykälän parempi. No. kaikki on vielä omissa käsissä. Pelejä on 3 jäljellä, kolmella voitolla ollaan vähintään sarja kakkosia.

Kiitos paikalle tulleille SCH:n kannattajille, teitä taisi olla paikalla viitisentoista.

Sunnuntaina 8.3 klo. 16:00 kohdataan sarjakakkonen Indians II, pisteitä 43, Mustat sijalla 42 pisteellä, sarjan kärkeen siirtyi VSS pisteitä 43.

Tilastot
VKTP

8 - 7 JA

3 - 11 - 33 - 31 - 0
7'MaaliHakulinen Joonas
7'MaalisyöttöPekonen Toivo
14'MaaliVastustajan pelaaja
18'MaaliVastustajan pelaaja
18'MaaliVastustajan pelaaja
28'MaaliTikka Aleksi
28'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
28'Jäähy: 2minPekonen Toivo
30'MaaliNokkala Valtteri
31'Jäähy: 2minTikka Aleksi
33'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
34'MaaliVastustajan pelaaja
38'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
38'MaaliLeino Johannes
38'MaalisyöttöKieksi Arttu
50'MaaliVastustajan pelaaja
54'MaaliHakulinen Joonas
54'MaalisyöttöVallinkoski Joel
55'MaaliVastustajan pelaaja
57'Jäähy: 2minHolopainen Santeri
57'MaaliLeino Johannes
57'MaalisyöttöVallinkoski Joel
58'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliHakulinen Joonas
59'MaalisyöttöLeino Johannes
64'MaaliVastustajan pelaaja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista