Miehet, 2. Divisioona B-taso

PS Vissy - SCH M Edustus   3 - 4

Campo Center

Hieman kankeutta pyhien jälkeen

Mutta onneksi se voittamisen tahtotila löytyi lopulta ja kotiinviemisiksi saatiin se mitä haettiin eli 3 pistettä.

Ottelu sai rajun alun kun PS Vissyn Jouni Ritola ajeli rumasti Arttu Kieksin, siitä 5 + 20 ja siirtyminen buffetin puolelle. Liekö ollut kotijoukkueen taktiikkaa kun samanlaisia elkeitä SCH:n maalilla alkoi toistua. Tähän hyvin viheltänyt tuomarikaksikko Jussi Kuusirinne ja Okko Lampola puuttuivat välittömästi, tiukka puhuttelu ja ottelu siistiytyi.

Kankeaa oli, molemmilta joukkueilta. Välilä näytti että oltiin "kävelysählyn" ottelua seuraamassa. Toki edellisestä pelistä oli lähes kuukausi ja treenejäkin vähänlaisesti alla. SCH:sta 3 kenttä oli pirtein ja maalissa Kieksi pelasi hyvän ottelun 19 torjunnallaan. Pelissä nähtiin myös poikkeuksellista kuumenemista Kieksiltä .... onko se nyt niin paha jos vastustaja pääsee 3 - 0 ja 4 - 1 hyökkäyksiin?

Katsomossa koettiin pieni yllätys, sillä Hyvinkääläiset hävisivät lääninrajan takaa saapuneille. Lopelta 3 ja Riihimäeltä 1, toki kaikki SCH:n kannattajia! Saattoi siellä olla joku SCH:n salarakaskin mutta enpä tunnistanut.

Kotipelit jatkuvat Martinhallissa sunnuntaina 19.1.2020. Klo. 16:00 alkavassa ottelussa kohdataan sarjajumbo Rangers II. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan jos vaikka saataisiin lisää vauhtia.

Tilastot
PS Vissy

3 - 4

1 - 10 - 12 - 2
3'Jäähy: 5 minVastustajan pelaaja
4'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
8'MaaliVastustajan pelaaja
10'MaaliLehto Elias
10'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
31'MaaliVallinkoski Joel
31'MaalisyöttöLaurila Ano
32'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
35'Jäähy: 2minLaurila Ano
41'Jäähy: 2minVähämaa Julius
43'MaaliVastustajan pelaaja
44'MaaliVastustajan pelaaja
53'MaaliLeino Johannes
53'MaalisyöttöJuvonen Ismo
54'MaaliKalteva Toni
54'MaalisyöttöVallinkoski Joel