ToTe - SCH M Edustus   7 - 11

Latokartanon LH

Syyskausi on kiva päättää VOITTOON!

Ensiksi, rakastan tätä joukkuetta! (tosin toivon ettei tätä käsitetä niin, että seuraavassa saunaillassa istun yksin lauteilla)

Syyskauden viimeinen ottelu ja panokset erittäin tasaisessa sarjassa kovat. Alku sujui SCH:n komennossa ja nopeasti siirryttiin 2 - 0 johtoon. Tähän perään synkkä hetki ja ToTe takoi 3 maalia vajaaseen 3 minuuttin. Mutta SCH on joukkue isolla J:llä. Ei panikoitu vaan tultiin takaisin peliin mukaan.

Penkin takana vastuussa olleet Panze Koskelin ja JP Jauhiainen tekivät tiukat analyysit ja matka jatkui... kohti voittoa!

ToTe on fyysinen ja kovakuntoinen joukkue joka prässää kovaa 2 - 3 miehellä, ja se aiheutti ajoittain pientä tuskaa SCH:n avauksiin. Tote tuli kovaa alusta alkaen ja se ehkä hieman kostautui ottelun edetessä, jalka loppui ja sehän tarkoittaa sitä että suu käy entistä enemmän ja aletaan keräämään jäähyjä, niin nytkin, tästä osoituksena SCH:n 5 ylivoimamaalia. Tuomarikaksikko Olli Mustalahti ja Antti Kosonen vihelsivät ottelun hyvin läpi, tosin mailaan koputteluun olisi saanut puuttua tiukemmin. Meillekin olisi kuulunut pari kolme jäähyä, mutta toisaalta molemmat naputtelivat vuoroin ja toisin.

Mutta miten SCH, "Master Chef" Valte Iivonen korkkasi maalissa ensimmäisen ottelun SCH:n riveissä 2 divarissa, ja pelasi erinomaisen ottelun. (28 torjuntaa) SCH:lla on 3 erinomaista maalivahtia

Mustilla oli matkassa 3 kentällistä, sillä muutama poissaolo näin joulun alla on ymmärrettävää. Kaikki 3 kentällistä pelasi erinomaisesti.

Muutama maininta tehojen suhteen. Kalteva 3 + 3, Tiilola 3 + 1, Tikka 1 + 4, Leino 1 +1 Juvonen 1 + 0 (Ipe rikkoi muuten taas nilkkansa joten pakkikalusto huutaa kohta apuja), Vallioniemi 1 + 0 ja Nokkala 1 + 0, syöttöpisteet seuraaville taistelijoille, Hakulinen ja Pekonen.

Kuten jo kerroin 3 loistavaa kentällistä, toki pakeista alkaa olla kova pula jos sairastupa ei tyhjene.

Yleensä seuraava kommentti kerrotaan kotiottelun jälkeen.... Kiitos runsaalle yleisölle! Kuten usein ennenkin, oli vierasottelussa enemmän katsomossa SCH:n faneja kuin kotijoukkueella. Mainittakoon vastustajia kommenteillaan kuumentanut Valtteri Hakala (ps. jos tarvitset Hyvinkään parasta taksipalvelua soita Valelle, 045 787 1156) nähtiin katsomossa myös Kuri ja Katila, sekä SCH:n tosifanit pj. Jani Ahola ja iki-ihanat tyttösäbäilijät Sannin johdolla.

Edarin ATK osasto hiljenee hetkeksi, sillä edessä on pikku joululoma rakkaan vaimoni (kestää yllättävän hyvin tätä säbä meininkiä) ja jalkapuoli Luukin kanssa lämpimien aaltojen ja kuuman hiekan äärellä.

Palaan loman jälkeen "hästäg internetin" ääreen ja käyn läpi syyskauden, sekä toisessa tarinassa isken hampaani politiikan kiemuroihin ja luvassa on julmaa kritiikkiä kotikaupunkimme hölmöilyyn rakkaan lajimme "tuhoamisyrityksiin" (katsotaan kauan juttu saa olla näkyvissä ennen kuin sensuuri iskee... toki 31.12 on maaginen takaraja jota odotan...)

Siihen asti, nauttikaa Joulusta ja kiitos Teille kaikille!

Tilastot
ToTe

7 - 11

5 - 30 - 32 - 5
4'Jäähy: 2minNokkala Valtteri
8'MaaliNokkala Valtteri
8'MaalisyöttöPekonen Toivo
9'MaaliJuvonen Ismo
9'MaalisyöttöLeino Johannes
10'MaaliVastustajan pelaaja
11'MaaliVastustajan pelaaja
12'MaaliVastustajan pelaaja
13'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
14'MaaliLeino Johannes
14'MaalisyöttöTiilola Aleksi
16'MaaliVastustajan pelaaja
17'Jäähy: 2minFager Jani
18'MaaliVastustajan pelaaja
30'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
33'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
34'MaaliKalteva Toni
34'MaalisyöttöTiilola Aleksi
35'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
36'MaaliKalteva Toni
36'MaalisyöttöTikka Aleksi
38'MaaliTiilola Aleksi
38'MaalisyöttöKalteva Toni
44'MaaliVastustajan pelaaja
46'MaaliVallioniemi Janne
46'MaalisyöttöHakulinen Joonas
47'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
48'MaaliTikka Aleksi
48'MaalisyöttöKalteva Toni
50'Jäähy: 2minNokkala Valtteri
53'MaaliTiilola Aleksi
53'MaalisyöttöKalteva Toni
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
54'MaaliTiilola Aleksi
54'MaalisyöttöTikka Aleksi
55'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
57'MaaliKalteva Toni
57'MaalisyöttöTikka Aleksi
59'MaaliVastustajan pelaaja