30
MAR
18.30
Miehet, 2. Divisioona B-taso

Indians II - SCH M Edustus   6 - 5

Opinmäen LH

Ihan ei riittänyt, sarjakärki ei vaihtunut

Ei ihan paukut riittäneet, vaikka olitiin pääosin kuskin paikalla ja pelattiin ehjää peliä. Pari synkähköä hetkeä ja Indians II pääsi rokottamaan.

Jossiteltavaa jäi... pari pahaa mokaa joista vastustaja rokotti kylmän viileästi, lisäksi yksi maali josta joku toinen tuomari olisi viheltänyt korkean mailan. Maali EI syntynyt korkeasta mailasta, kuten mainiosti pelannut Toni Nurmi heti totesikin... mutta joku hätäinen tuomari olisi saattanut pilliin puhaltaa toisin kuin tuomarikaksikko Janne Ahonen ja Okko Lampola jotka vihelsivät erinomaisesti läpi ottelun.

Toni Nurmi oli joukkueen takuumiehenä 27 torjunnalla (mukaan mahtui myös yksi nappisyöttö vastustajan lapaan.... ja omissa soi) silti joukkueen parhaimmistoa, Ykkösketju oli vahva ja Riihimäkeläisetkin palasivat omalle tasolleen. Kolmosketju jäi ilman tehoja mutta hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Mainittavaa on kolmoskentän Santeri Holopainen joka on erikoistunut pommittamaan ylärimaa useassakin ottelussa, tuuma alaspäin niin tuhoa tulee. Junnu Otto Lindblom sai muutamia vaihtoja ja pelasi ennakkoluulottoman hyvin.

SCH oli hyvä, mutta se viimeinen raivo jäi puuttumaan. Ottelun jälkeen valmennus puhui että taustat petti.... liekö tarkoittanut Panzea ja Lahtisia... vai oliko sittenkin pelillinen ongelma, tiedä näistä.

La. 7.12 klo. 16.00 Martissa kohdataan sarjajumbo IHS. Pelata pitää kuitenkin samalla tasolla kuin kausi tähän saakka, sillä IHS EI ole mikään heittopussi.

Katsotaan perjantaina linnanjuhlat ja lauantaina palataan paremman viihteen pariin Martin hallissa. Otteluun on vapaa pääsy, mutta smokikiin (herrat) ja iltapukuun (daamit) pukeutuneille tarjoan pullakahvit 1. erätauolla.


Tilastot
Indians II

6 - 5

1 - 12 - 13 - 3
0'MaaliLeino Johannes
0'MaalisyöttöTikka Aleksi
19'MaaliVastustajan pelaaja
25'MaaliLaurila Ano
25'MaalisyöttöPekonen Toivo
29'MaaliVastustajan pelaaja
33'MaaliVastustajan pelaaja
38'MaaliVastustajan pelaaja
40'MaaliKalteva Toni
40'MaalisyöttöVallinkoski Joel
44'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
44'MaaliTikka Aleksi
44'MaalisyöttöVallinkoski Joel
45'MaaliKalteva Toni
45'MaalisyöttöTiilola Aleksi
45'MaaliVastustajan pelaaja
55'MaaliVastustajan pelaaja
56'MaaliVastustajan pelaaja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista