Miehet, 2. Divisioona B-taso

Rangers II - SCH M Edustus   8 - 9

Kirkkonummen VS

Meinattiin sössiä ihan itse, pakollinen hankinta otteluihin..

SCH otti tärkeät pisteet perjantaina Kirkkonummelta. Ensimmäinen erä oli loistavaa pelaamista koko joukkueelta, erä SCH:lle 5 - 1.

Toinen erä olikin jo tasaisempaa taistelua, omilla jäähyillä ja passiivisella pelaamisella päästettiin Rangers mukaan otteluun, erä 1 - 1

Kolmannessa erässä Rangers lisäsi vauhtia ja SCH oli ajoittain pulassa nopeiden ja taitavien vastustajien kanssa. Lisäjännitystä ajassa 54:42 peliin toi Laaksosen jäähy kahden maalin johtoasemassa. Vihellyksen jälkeen ei kannattane töniä vastustajaa... no menköön se nuoruuden ja kokemattomuuden piikkiin tällä kertaa. Taistelu kuitenkin riitti, 3 pistettä Hyvinkäälle tuloksella 8 - 9.

Tehojen puolesta 1. kenttä oli odotetun vahva, Tiilola 2+1, Kalteva 2+1, Hakulinen 0+3. Lisäksi junnu Ano Laurila 2+0 aiheutti liikkeellään ja taidoillaan jatkuvaa päänsärkyä vastustajalle.

Rangers II on nuori ja taitava joukkue joka pelaa yllättävänkin fyysistä peliä. Hieman harmillisen sivumaun otteluun toi parin nuorukaisen, nimetäänkö heidät vaikka Neymariksi ja Ronaldoksi, sukeltelu läpi ottelun. Onneksi hyvin tuominnut tuomarikaksikko Kuusirinne ja Lyyra näkivät kalastelun eivätkä menneet halpaan. Toki, voisiko näistä viheltää vaikka kakkosen näille sukeltajille?

Seuraava kotiottelu on la. 19.10.2019 Martinhallissa klo. 16.00 alkavassa ottelussa SCH kohtaa VSS:n Vihdistä.

Tilastot
Rangers II

8 - 9

1 - 51 - 16 - 3
1'MaaliVastustajan pelaaja
4'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
6'MaaliTiilola Aleksi
6'MaalisyöttöKalteva Toni
7'MaaliLeino Johannes
7'MaalisyöttöTiilola Aleksi
15'MaaliNokkala Valtteri
15'MaalisyöttöFager Jani
17'MaaliLaurila Ano
17'MaalisyöttöHolopainen Santeri
18'MaaliTiilola Aleksi
18'MaalisyöttöHakulinen Joonas
25'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
32'Jäähy: 2minJuvonen Ismo
37'MaaliPekonen Toivo
37'MaalisyöttöTikka Aleksi
39'MaaliVastustajan pelaaja
40'MaaliVastustajan pelaaja
42'MaaliKalteva Toni
42'MaalisyöttöHakulinen Joonas
43'MaaliVastustajan pelaaja
43'MaaliLaurila Ano
43'MaalisyöttöHakulinen Joonas
48'MaaliKalteva Toni
48'MaalisyöttöLeino Johannes
50'MaaliVastustajan pelaaja
52'MaaliVastustajan pelaaja
54'Jäähy: 2minLaaksonen Tomi
56'MaaliVastustajan pelaaja