Miehet, 2. Divisioona B-taso

SCH M Edustus - Indians II  7 - 4

Martin halli

Kotiyleisö, kolmannen erän tehot ja Kieksi

Kauden tärkeimpiä otteluita ja Mustat hoitaa sen taistellen. Pitkään jatkunut Indians kammo saatiin vihdoinkin selätettyä ja mihin paikkaan! Ottelu alkoi erittäin tasaisesti, 1. erä 1 - 1 vaikka paikkoja molemmilla oli enempäänkin. Toinen erä samaan tahtiin mutta kolmannessa SCH teki sen mitä piti, kuuteen minuuttiin neljä maalia ja tilanne oli 7 - 2. Viimeisellä kympillä Indians hieman kaunisteli lopputulosta mutta lähelle heitä ei päästetty.

SCH onnisui laajalla rintamalla, Arttu Tuominen 2 + 0, Joonas Hakulinen, Santeri Holopainen, Ano Laurila ja Julius Vähämaa 1 + 1 mieheen, Toni Kalteva 1 + 0, Valtteri Nokkala 0 + 2 ja Toivo Pekonen 0 +1 sekä maalissa sarjan eliittiä oleva Arttu Kieksi 21 koppia kun vastustajalle 25 torjuntaa.

Kauneinta salibandya ottelu ei ollut... mutta 3 pinnaa oli se mitä tarvittiin ja otettiin. SCH palasi sarjataulukossa kakkospaikalle ja omissa käsissä on karsinta ylöspäin.

Paikalla oli taas mahtavasti yleisöä ja ääntäkin alkaa löytyä, teitä oli paikalla 168, kiitos teille kaikille!

Pari ottelua on jäljellä, kerran vieraissa ja kerran kotona. Pelataan ne alta pois ja katsotaan vasta sitten mikä on sijoitus tasaisessa sarjataulukossa.

Niin ja uudet maalit korkkasi Toni Kalteva!

SCH:n Facebookissa tarkempaa raporttia, https://fi-fi.facebook.com/pages/category/Amateur-Sports-Team/SCH-Miehet-edustus-249933448385347/, se Roni Bäck joka muuten pelasi Indianssissa kuulemma tubettaa näillä # sivuilla (sosiaalinen media tms.)

Tilastot

7 - 4

Indians II
1 - 12 - 14 - 2
1'MaaliVastustajan pelaaja
12'MaaliKalteva Toni
12'MaalisyöttöHakulinen Joonas
19'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
29'MaaliVastustajan pelaaja
29'MaalisyöttöLaurila Ano
31'MaaliHolopainen Santeri
31'MaalisyöttöNokkala Valtteri
35'MaaliVastustajan pelaaja
43'MaaliTuominen Arttu
43'MaalisyöttöNokkala Valtteri
45'MaaliHakulinen Joonas
45'MaalisyöttöPekonen Toivo
48'MaaliTuominen Arttu
48'MaalisyöttöHolopainen Santeri
48'MaaliVastustajan pelaaja
49'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
50'MaaliVastustajan pelaaja
51'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
55'Jäähy: 2minNokkala Valtteri