Miehet, 2. Divisioona B-taso

SCH M Edustus - Jokerit  11 - 4

Martin halli

Ei ollut "liivijengistä" SCH:n pysäyttäjäksi

Sunnuntai illan ottelu oli vaarassa peruuntua järkyttävän tapahtuman seurauksena. Lahtisella on yksi tehtävä (toki se jakautuu neljään osaan) banaanit, mehukeitto, pahvimukit mehukeittoa varten ja suklaapisarakeksit. Niin; suklaapisarakeksejä ei ollut ja kapina oli valmis. Jole alkoi jo vaihtaa siviilejä päälle, Kieksi mainitsi että tää oli sitten jojon huonoin ottelu tällä kaudella. Mitkä oli mahdollisuudet saada tilanne pelastettua.... K - kauppa naapurissa, jojolta nähtiin jopa pari juoksuaskelta ja ikään kuin anteeksi pyytäen oli suklaapisarakeksien kaveriksi tullut mukaan KAKSI pussia Fasupaloja, valmistautuminen otteluun saattoi jatkua ja ainakin hetkeksi oli jojon pesti turvattu. (Hallitus saattaa asettaa sanktioita)

Siivittivätkö Fasupalat Mustat lentoon, sillä SCH oli niskan päällä lähes koko ottelun, kolmannen erän ajoittaisia hetkiä lukuun ottamatta.

Ottelun alusta alkaen huomasi että Ismo Juvosella on nälkä. Alussa Ipe laukoi paljon, sihti vielä hieman hakusessa. Ottelun edetessä tehoja alkoi tulla, illan saldo komea 3 + 1, Ipeä säestivät Joonas Hakulinen 2 + 1, Ano Laurila 2 + 0, Johannes Leino 1 + 2, Tomi Laaksonen 1 + 1,Toivo Pekonen 1 + 0, Julius Vähämaa 1 + 0, Aleksi Tikka 0 + 2, Elias Lehto 0 + 1 ja B junnu Otto Lindblom 0 + 1. Maalissa Kieksi oli varma 24 torjunnallaan. Vahva esitys koko joukkueelta. Ja kyllä Riihimäkeläis Trio vastasi huutoonsa. Vielä kun saadaan erikoistilannepelaaminen pykälää kahta paremmaksi.... Kesken kauden aloittanut valmennuskaksikko Kaipio ja Virtanen ovat tehneet hienoa työtä. Varsikaan omissa ei soi enään niin paljon kuin ennen, joten puolustukseen on saatu ryhtiä.

Tuomarikaksikko Janne Ahonen ja Tero Hyvönen onnistuivat pääsääntöisesti mallikkaasti.

Jokerit pelasi siististi, alkukauden ylilyönnit on unohdettu ja nyt keskitytään pelaamiseen kuten kippari Jokereilta ottelun jälkeen mainitsi, tulosta vaan ei tunnu syntyvän. Outoa tosin on ettei Norilsk Nickel Harjavalta Oy tai Jari Kurri ole hommanut Jokereille vieraspelipaitoja. Kuuluisa Jokerit logo oli piilossa harmaiden treeniliivien alla.

Kiitos SCH:n omille junnuille hienoista rankkarikisoista molemmilla erätauoilla. Yleisöä oli taas ilahduttavan paljon, tulospalvelun mukaan 145!!!

SCH jatkaa sarjan kärjessä 41 pisteellä ja kauden tavoite on saavutettu, sarjapaikka ilman karsintoja on plakkarissa.

Yksi tilastomerkintä meinasi unohtua. Tänään käytettiin 11 nippusidettä että saatiin maalit kuntoon.

Tilastot

11 - 4

Jokerit
3 - 15 - 13 - 2
3'MaaliPekonen Toivo
7'MaaliLeino Johannes
7'MaalisyöttöHakulinen Joonas
8'MaaliVastustajan pelaaja
16'MaaliVähämaa Julius
16'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
21'MaaliLaurila Ano
21'MaalisyöttöTikka Aleksi
24'MaaliJuvonen Ismo
24'MaalisyöttöLeino Johannes
33'MaaliLeino Johannes
33'MaalisyöttöJuvonen Ismo
35'MaaliJuvonen Ismo
35'MaalisyöttöLeino Johannes
37'MaaliVastustajan pelaaja
37'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
39'MaaliHakulinen Joonas
39'MaalisyöttöTikka Aleksi
46'MaaliLaaksonen Tomi
46'MaalisyöttöLindblom Otto
48'MaaliVastustajan pelaaja
49'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
57'MaaliLaurila Ano
57'MaalisyöttöLehto Elias
57'MaaliJuvonen Ismo