Miehet, 2. Divisioona B-taso

SCH M Edustus - Rangers II  17 - 5

Martin halli

SCH 17 - 5 murskavoittoon Ohtosen ja Nokkalan johdolla!

SCH hemmotteli ottelun runsasta yleisöä maalimässäilyllä. Altavastaajana otteluun lähtenyt Rangers II alkanee pikkuhiljaa löytää Hyvinkäältä pois sillä melkoiseen myllyyn joukkue joutui. Alku oli kuitenkin suht tasaista aina 2. erän 1/2 väliin saakka, toki SCH oli niskan päällä. Ajassa 32:22 kuului "naks", Rangers selkäranka poikki, jäähyjä 37 minuuttia , 3 YV maalia Mustille ja ottelu oli taputeltu. Loppupeli olikin pelkkää kosmetiikkaa.

Maalikarkeloihin osallistui kaikki kolme kenttää, Oskari Ohtonen 4 + 2 (Oku on kuulemma osunut kotonakin ....), Valtteri Nokkala 2 + 4, Toni Kalteva 3 + 1, Sami Haukka-aho 2 + 0, (Tohtorilla villiä tuuletusta) Aleksi Tikka 0 + 3, Joonas Hakulinen 1 + 1, Santeri Holopainen 1 + 2, Johannes Leino 1 + 0, Toivo Pekonen 0 + 2, Janne Vallioniemi 1 + 0, Miko Helin 1 + 0, Julius Vähämaa 1 + 0 ja syöttöpisteet nappasivat vielä Elias Lehto ja Jani Fager. Maalissa hyvin pelannut Toni Nurmi 16 torjuntaa kun vastustalle torjuntoja kertyi 37. Tuomarikaksikko Iiro Linnala ja Ondrej Spala onnituivat hienosti.

Omassa päässä soi vain 5 kertaa, toki jos jossitellaan, kaksi tuli omiin selkeistä omanpään virheistä ja yhden Nurmi "hörppäsi". Vastustja ansaitsee tunnustuksen siitä että vaikka peli oli selvä he pelasivat loppuunasti korkealta karvaten ja vauhtia pitäen, materiaali vain ei riittänyt tällä kertaa.

Erityisesti kiitos D tytöille loistavasti hoidetusta laitavuorosta! Ottelun tuomaristokin kommentoi että homma toimi paremmin kuin monella liigapaikkakunnalla! Toimitsijapöydällekin kiitos, kiirettä taisi pitää....

Seuraava ottelu onkin muutamaa pykälää kovempi kun SCH matkaa VSS:n vieraaksi perjantaina 24.1 klo. 19:00 alkavaan otteluun.

SCH jatkaa kärjessä 30 pisteellä ja VSS on kakkosena 28 pisteellä, joten voittaja jatkaa sarjan kärjessä.

Tilastot

17 - 5

Rangers II
2 - 17 - 28 - 2
5'MaaliVastustajan pelaaja
6'MaaliVähämaa Julius
6'MaalisyöttöTikka Aleksi
17'MaaliOhtonen Oskari
17'MaalisyöttöHolopainen Santeri
24'MaaliKalteva Toni
24'MaalisyöttöTikka Aleksi
25'MaaliVastustajan pelaaja
28'MaaliOhtonen Oskari
28'MaalisyöttöNokkala Valtteri
30'MaaliVastustajan pelaaja
31'MaaliHakulinen Joonas
31'MaalisyöttöKalteva Toni
32'MaalisyöttöOhtonen Oskari
32'MaalisyöttöNokkala Valtteri
32'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
32'Jäähy: 5 minVastustajan pelaaja
33'MaaliLeino Johannes
33'MaalisyöttöNokkala Valtteri
36'MaaliVallioniemi Janne
36'MaalisyöttöLehto Elias
37'MaaliOhtonen Oskari
41'MaaliHolopainen Santeri
41'MaalisyöttöNokkala Valtteri
45'MaaliVastustajan pelaaja
45'MaaliHaukka-aho Sami
45'MaalisyöttöPekonen Toivo
45'MaaliNokkala Valtteri
45'MaalisyöttöOhtonen Oskari
47'MaaliKalteva Toni
47'MaalisyöttöTikka Aleksi
47'MaaliHaukka-aho Sami
47'MaalisyöttöPekonen Toivo
47'MaaliVastustajan pelaaja
54'Jäähy: 2minLehto Elias
56'MaaliNokkala Valtteri
56'MaalisyöttöOhtonen Oskari
57'MaaliKalteva Toni
57'MaalisyöttöHakulinen Joonas
59'MaaliHelin Miko
59'MaalisyöttöHolopainen Santeri