Miehet, 2. Divisioona B-taso

SCH M Edustus - IHS  11 - 5

Martin halli

SCH:n tehomiehet ja 11 - 5 kotivoitto

Ensimmäisen erän jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä, erä mustille 5 - 0. Tasoero oli lopulta selkeä sarjajumbon ja sarja kakkosen välillä. Toinen erä pompoteltiin tasatahtiin ja kolmannessa erässä varmistettiin selkeä voitto ja 3 pistettä kotiin.

Liekö Santeri Holopainen kyllästynyt kolistelemaan ylärimaa ja tolppia, sillä tänään tehot 2 + 0 ja ottelun MVP. Ottelun kovimamat tehot, 3 + 1 teki muutaman ottelun tauon jälkeen paluun kentälle tehnyt Joonas " Zona, el Toro, Bull" Hakulinen, Toni Kalteva hääri tehokkaasti omalla tontillaan, 3 + 0. Ykkösketjua täydensi loistavasti Joel Vallinkoski 1 + 2 ja Aleksi Tiilola 1 + 2. Puolustuksessa Vallioniemi ja Leino olivat taatun varmoja. Ykköskenttä oli muutenkin loistavalla pelipäällä, loistavia syöttöketjuja joilla IHS pelattiin välillä totaalisen pihalle, mitähän tapahtuisi jos puolikuntoinen Tiilola saisi paikat kuntoon? Kakkos ja kolmos kenttä pelasivat myös erinomaisesti, viimeisenä lukkona Kieksi 26 torjunnallaan.

Tuomarikaksikko Verne Maijanen ja Mika Palo ei varsinaisesti loistanut, mutta palkkansa ansaitsivat. Totuuden nimissä pari Mustien mailaan koputtelijaa olisi voinut laittaa jäähypenkille kertaamaan sääntökirjaa. IHS keskittyi vastahyökkäyksiin ja liiankin paljon mussuttamaan tuomariparin ratkaisuista, kovaäänisempänä Hannes Tenhola jolla riitti juttua läpi ottelun, 2 min. hän sai jutella ihan itsekseen jäähyboxissa protestoimisesta.

Syyskautta on jäljellä yksi ottelu, joka pelataan vieraissa la.14.12 klo.15.30 alkavassa ottelussa Latokartanon Liikuntahallissa missä SCH kohtaa ToTe:n, joka on sarjassa kuudentena 17 pisteellä kun SCH:lla pisteitä on 21 ja sijoitus sarja kakkonen, eli tasaista on edelleen. Katsotaan saadaanko syyskauden viimeiseen peliin mukaan valmentajavelho Tomas Nurmi, vai jäikö tämän illan ottelu Ledinin viimeiseksi....

Taas kerran, kiitos runsaalle kotiyleisölle.

Tilastot

11 - 5

IHS
5 - 03 - 33 - 2
6'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
7'MaaliKalteva Toni
7'MaalisyöttöVallinkoski Joel
8'MaaliHolopainen Santeri
9'MaaliTiilola Aleksi
9'MaalisyöttöVallinkoski Joel
11'MaaliHakulinen Joonas
11'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
16'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
16'MaaliKalteva Toni
16'MaalisyöttöHakulinen Joonas
29'MaaliKalteva Toni
29'MaalisyöttöVallioniemi Janne
31'MaaliHolopainen Santeri
31'MaalisyöttöOhtonen Oskari
32'MaaliVastustajan pelaaja
37'MaaliLeino Johannes
37'MaalisyöttöTiilola Aleksi
38'MaaliVastustajan pelaaja
50'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
51'MaaliVastustajan pelaaja
52'MaaliHakulinen Joonas
52'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
53'MaaliVallinkoski Joel
53'MaalisyöttöTiilola Aleksi
55'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliHakulinen Joonas
59'MaalisyöttöPekonen Toivo