Miehet, 2 DIV / B

KGB Agents - SCH M Edustus   6 - 11

Campo Center

KGB romahti toisessa erässä SCH:lle tärkeät pisteet

KGB:n entinen aktiivi kentällä,(kuvassa) on sittemmin siirtynyt johtotehtäviin. Kuten ilme kertoo, tyytyväisyyteen ei ollut aihetta.

Ottelun alku oli tasaista pelaamista, joskin ottelun maaliodote alkutahdeilla oli 60 maalia, siihen malliin kumpikin joukkue puolusti. SCH haaskasi alussa useita paikkoja. 1. eän lopussa tahti rauhottui ja KGB alkoi saada otetta pelistä.

Toiseen erään lähdettiin maalin takaa-ajossa ja erän alusta alkaen SCH näytti parasta osaamistaan. Maaleja mätettiin taidolla ja tuurilla, erä SCH:lle 5 - 0.

Kolmannen erän alkuun pari nopeaa maalia ja peli olikin ratkennut. Loppuerä olikin sitten juoksukilpailua päästä päähän. KGB:lle tunnustus siitä ettei he lopettaneet pelaamistaan missään vaiheessa.

SCH:n tehomiehinä häärivät Toni Kalteva 3 + 2, Aleksi Tiilola 2 + 2, Oskari Ohtonen 2 + 3, Tomi Laaksonen 1 + 2 ja Joel Vallinkoski 1 + 1 ja Joonas Hakulinen 2 + 0 joka on kiinni joukkueen pistepörssin voitosta. Hyvä ottelu vajaamiehiseltä joukkueelta.

Tuomarikaksikko Markus Kortesoja ja Olli Mustalahti onnistuivat kiitettävästi. Oli mukava huomata ettei aiemmin lyttäämälleni Markus Kortesojalle ollut jäänyt mitään hampaankoloon (Tiikerit II - SCH) vaan hän ilmoitti odottavansa mielenkiinnolla otteluraporttia.

Lauantaina 16.3.2019 klo. 16.00 Marttiin saapuu kuoleman otteluun SC Hawks II. Ottelun lähtökohta on selvä, voittaja kuudenneksi ja hävinny alkaa valmistautumaan karsintoihin.

Tilastot
KGB Agents

6 - 11

4 - 30 - 52 - 3
1'MaaliHakulinen Joonas
1'MaalisyöttöOhtonen Oskari
1'MaaliVastustajan pelaaja
3'MaaliKalteva Toni
3'MaalisyöttöTiilola Aleksi
5'MaaliVastustajan pelaaja
7'MaaliVastustajan pelaaja
7'MaaliTiilola Aleksi
7'MaalisyöttöVallinkoski Joel
16'MaaliVastustajan pelaaja
20'MaaliKalteva Toni
20'MaalisyöttöTiilola Aleksi
30'MaaliTiilola Aleksi
30'MaalisyöttöKalteva Toni
30'MaaliOhtonen Oskari
30'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
31'Jäähy: 2minHelin Miko
31'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
32'MaaliOhtonen Oskari
32'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
34'MaaliKalteva Toni
34'MaalisyöttöTikka Aleksi
40'MaaliVallinkoski Joel
40'MaalisyöttöKalteva Toni
40'MaaliLaaksonen Tomi
40'MaalisyöttöOhtonen Oskari
42'MaaliVastustajan pelaaja
54'MaaliHakulinen Joonas
54'MaalisyöttöOhtonen Oskari
55'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
57'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
57'MaaliVastustajan pelaaja