Martin halli

Takaisin 6 paikalle

Otteluraportti lainattu kokonaisuudessan SCH:n miesten Facebook sivuilta.

Edustukselle eilen tärkeä voitto Haki Visasta lopulta lukemin 7-4 (2-1,2-2,3-1)

Vieraat olivat liikkeellä kahdella kentällisellä ja se näkyi siinä, että vieraat kyttäsivät vastahyökkäyksiä ja pitivät karvausta melko matalalla. Ensimmäisessä erässä tämä toimikin hyvin ja vieraat pääsivät useaan otteeseen testaamaan SCH:n maalivahtipeliä joka oli eilen hyvällä mallilla. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin kotijoukkueen johtolukemiin 2-1, kun viimeistely toimi kotijoukkueella ja vierailla ei. Ensimmäisen erän torjunnat SCH 10 - 4 Haki Visa.

Toinen erä oli vahvaa pelaamista kotijoukkueelta ja erän puolen välin jälkeen SCH oli siirtynyt jo 4-1 johtoon. Tästä kuitenkin muutama minuutti ja kotijoukkueelle pari nukahdusta ajoissa 34.00 sekä 34.05 ja peli olikin yhtäkkiä lukemissa 4-3. Torjunnat toisessa erässä SCH 4 - 11 Haki Visa.

Kolmannen erän alkuun vieraat onnistuivat tasoittamaan pelin ja sen jälkeen molemmissa päissä puolustus tiivistyi ja seuraavaa maalia saatiinkin odottaa 10 minuuttia, kunnes illan sankari Hakulinen (3+0) vei kotijoukkueen taas edelle. Ajassa 56.57 kotijoukkueelle jäähy ja vieraille hyvä mahdollisuus tulla tasoihin pelin lopussa. Toisin kuitenkin kävi, kun loistavan pelin maalissa pelannut Toni-Petri Nurmi vapautti Joel Vallinkosken alivoimalla ja Joel täräytti pallon suoraan ilmasta maaliin vieden SCH:n 2 maalin karkumatkalle. Alivoima selvitettiin lopulta ilman takaiskuja ja viimeisellä minuutilla kun vieraat hakivat tasoitusta ilman maalivahtia, Hakulinen sinetöi pelin viimeistellen hattutemppunsa tyhjiin.

Tärkeä voitto ja sarjataulukossa kivuttiin taas turvallisille sijoille 1p erolla SC Hawks II:sta ja karsintapaikasta. Jäljellä siis 2 ottelua enää runkosarjaa ja viimeinen ottelu SC Hawksia vastaan, joka saatta määrittää karsimaan joutuvan joukkueen riippuen miten seuraavan kierroksen pelit sujuvat näiltä joukkueilta. Paljon panoksia siis viimeisiin peleihin jäljellä. Viikon päästä 9.3. jatketaan vieraissa KGB Agentsia vastaan.

Tilastot

7 - 4

Haki Visa
2 - 12 - 23 - 1
2'MaaliVastustajan pelaaja
4'MaaliHakulinen Joonas
4'MaalisyöttöPerätalo Elias
12'MaaliVallioniemi Janne
12'MaalisyöttöKalteva Toni
15'Jäähy: 2minKalteva Toni
26'MaaliNukarinen Roni
26'MaalisyöttöHelin Miko
32'MaaliHelin Miko
32'MaalisyöttöNukarinen Roni
34'MaaliVastustajan pelaaja
42'MaaliVastustajan pelaaja
54'MaaliHakulinen Joonas
54'MaalisyöttöKalteva Toni
56'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
57'MaaliVallinkoski Joel
57'MaalisyöttöNurmi Toni
59'MaaliHakulinen Joonas