17
HEL
16.30
Miehet, 2 DIV / B

HIFK Akatemia - SCH M Edustus   3 - 5

Latokartanon LH

Ottelun MVP, Joel Vallinkoski

SCH lähti otteluun vajaamiehisellä pakistolla, mutta ei antanut sen häiritä. Ensimmäinen erä mentin tunnustellessa ja hukatessa lukuisia paikkoja kuten läpi koko ottelun. Olenkin aloittanut sponssineuvottelut Specsavers:in kanssa, sillä edes päädyissä kaukalon ulkopuolella olleisiin käsipallomaaleihin ei osuttu.

Toinen erä olikin jo SCH:n näytöstä ja tätä näytöstä johti Arttu Tuominen 2 + 0 ja Joonas Hakulinen 0 + 3. 4 - 1 tilanteessa alkoi hölmöily jäähyjen merkeissä (kaikki jäähyt aiheellisia) ja se rikkoi pelin loppueräksi. Onneksi kuten koko kauden loistavasti toiminut AV toimi nytkin, loistavaa tekemistä.

Kolmas erä oli tarkkaa ja jännittävää tekemistä, tosin HIFK ei päässyt kunnolla maalipaikoille. Lopullisen niitin iski tahtomaalilla ottelun MVP Joel Vallinkoski, Jole jaksaa taistella 60 min. näyttäen esimerkkiä koko joukkueelle. Ottelun muita avainpelaajia olivat Tuominen, Hakulinen sekä loistavasti puolustaneet Johannes Lehto ja Janne Vallioniemi ja sentterin paikalle istutettu Aleksi Tikka. Maalissa Toni Nurmi oli varma läpi ottelun. Kokonaisuudessaan tasapainoinen esitys koko joukkueelta.


Tuomarit onnistuivat hyvin erittäin tarkan linjansa kanssa.

Kiitos myös HIFK maalivahdille Joona Tikkaselle joka kävi ottelun jälkeen kättelemässä ja vaihtamassa muutaman sanana, harvinaista.

Muut HIFK junnut voisivat ottaa oppia Tikkasesta, vaikka taitoa onkin niin leuat käyvät enemmän kuin taidokkaat kikat ja pyörähdykset, tuolla materiaalilla voisi tulla tulostakin kun pelattaisiin joukkuepeliä, liekö "vapaa kasvatus" siirtynyt jo säbäänkin?

Seuraavaksi pelataankin Martin hallissa la. 23.2.2019 klo. 16.00, kun vastaan asettuu SBS MOSO, syksyllä SCH oli vahvempi 7 - 8 (ja)

Tilastot
HIFK Akatemia

3 - 5

0 - 02 - 41 - 1
25'MaaliTuominen Arttu
25'MaalisyöttöHakulinen Joonas
25'MaaliVastustajan pelaaja
27'MaaliTuominen Arttu
27'MaalisyöttöHakulinen Joonas
28'MaaliNokkala Valtteri
28'MaalisyöttöKirvesmäki Aki
29'MaaliTikka Aleksi
29'MaaliTikka Aleksi
29'MaalisyöttöHakulinen Joonas
29'Jäähy: 2minHelin Miko
31'Jäähy: 2minHelin Miko
33'Jäähy: 2minNokkala Valtteri
36'MaaliVastustajan pelaaja
38'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
47'Jäähy: 2minHelin Miko
52'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
56'MaaliVastustajan pelaaja
58'MaaliVallinkoski Joel
58'MaalisyöttöKalteva Toni

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista