Miehet, 2 DIV / B

SCH M Edustus - IHS  7 - 8

Martin halli

Voitot Itä Helsinkiin ja Ruotsiin

Ennen ottelua oli tiedossa, että vastaan asettuu taitava ja nopea joukkue. Tarpeeksi ei oltu varauduttu sillä vastustaja piti palloa ja loi jatkuvasti vaarallisia tilanteita kotijoukkueen päätyyn. Kotijoukkue varoi virheitä ja laukaukset pysähtyivät usein ensimmäiseen vastustajaan. toinen ja kolmas erä sujui jo mallikkaammin, päästiin tekopaikkoihin joista saatiinkin onnistumisia. Lopussa yritettiin ilman maalivahtia, päästen vain lähelle. Vastustaja oli tänään parempi. Ottelun tuomarikaksikko ei kyllä onnistunut …. niin kyse oli ottelusta Suomi - Ruotsi jota olin paikan päällä katsomassa enkä ikävä kyllä päässyt Martin halliin seuraamaan päivän 1. tapahtumaa.

Mietitään vielä Espoon tapahtumaa, SSBL hehkuttaa ja markkinoi mutta itse tapahtuma on vain, no ottelu. Hallissa äänentoisto surkea, jumbotronista puuttui ledejä, eli jos tulit kesken ottelun paikalle, ei tuloksesta ollut täyttä varmuutta. Mutta jotain yhteistä Energia Areenalla ja Martin hallilla sentään on, kahvi, ylihintaista kuraa kummassakin.

Oikea otteluraportti löytyy täältä

Tilastot

7 - 8

IHS
1 - 42 - 14 - 3
8'MaaliVastustajan pelaaja
13'MaaliKalteva Toni
13'MaalisyöttöJuvonen Ismo
13'MaaliVastustajan pelaaja
16'MaaliVastustajan pelaaja
17'MaaliVastustajan pelaaja
24'MaaliVallinkoski Joel
24'MaalisyöttöTiilola Aleksi
28'Jäähy: 2minNokkala Valtteri
32'MaaliHakala Valtteri
32'MaalisyöttöTuominen Arttu
33'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
40'MaaliVastustajan pelaaja
40'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
41'MaaliKalteva Toni
41'MaalisyöttöVallinkoski Joel
46'MaaliHakala Valtteri
47'MaaliVastustajan pelaaja
50'MaaliVastustajan pelaaja
57'MaaliVallinkoski Joel
57'MaalisyöttöOhtonen Oskari
58'MaaliTiilola Aleksi
58'MaalisyöttöKorkkinen Valtteri